Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Anställningserbjudande

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi erbjuder ett brett utbud av bilar från Volkswagen-koncernens olika varumärken och modeller, som Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche samt biluthyrning via Europcar.

Vi har verksamhet i fyra regioner i Sverige: Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna. På Din Bil värdesätter vi samarbete, respekt och förståelse mellan våra medarbetare. Du får chansen att arbeta i ett modernt och framgångsrikt företag som sätter kunden i fokus och levererar högsta kvalitet och service.

Som anställd hos oss får du vara en del av ett engagerat team. Vi bryr oss om din trivsel och utveckling hos oss. Därför erbjuder vi bra anställningsvillkor som omfattar bland annat kollektivavtal via IF Metall, Ledarna och Unionen, attraktiv lön, försäkringar samt tjänstepension Du får också friskvårdsbidrag och företagshälsovård som främjar din hälsa och välbefinnande.

Om dig

Letar du efter en spännande karriärmöjlighet inom bilförsäljning? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Vi söker en passionerad och driven säljare för vår Cupra-familj.

Är du en driven och engagerad person som brinner för att skapa goda kundrelationer? Vill du arbeta med ett spännande och innovativt varumärke som erbjuder högkvalitativa bilar med sportig design?

Tjänsten

Som säljare hos oss, kommer du att ha en viktig roll i att ge våra kunder en förstklassig service och upplevelse. Du kommer att:

 • Ta emot kunder i vår moderna och välutrustade bilhall, där du visar vårt breda utbud av bilar och tillbehör.
 • Genomföra behovsanalyser och presentera lämpliga lösningar för kunden, baserat på deras önskemål, budget och livsstil.
 • Följa upp kundkontakter och skapa långsiktiga relationer, genom att hålla dig uppdaterad om kundens situation och erbjuda relevant service och support.
 • Arbeta mot uppsatta försäljningsmål och bidra till teamets framgång, genom att dela med dig av din kunskap, erfarenhet och feedback.
 • Aktivt bearbeta kundprospekt via telefon.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för bilar och människor, samt en god förmåga att kommunicera och övertyga. Du är driven, ansvarsfull och resultatorienterad, samt har en positiv inställning och ett professionellt bemötande.

För att lyckas i rollen som säljare för Cupra krävs att du har:

 • 2-3 års erfarenhet av försäljning, gärna inom bilbranschen
 • God kunskap om Cupras produkter och tjänster
 • God kommunikationsförmåga och social kompetens
 • Ett stort intresse för bilar och teknik
 • Körkort B (Manuell växellåda är ett krav)

Vårt erbjudande

 • En attraktiv anställning med fast lön samt provision
 • Kontinuerlig utbildning och coachning
 • Möjlighet att utvecklas inom ett växande företag
 • En trevlig arbetsmiljö med engagerade kollegor

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan
Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. ViDin Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning. Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 16 juni 2024

VI SER FRAM EMOT ATT VÄLKOMNA DIG TILL VÅRT TEAM!

Din Bil Sverige AB CUPRA/SEAT Malmö logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren