Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Anställningserbjudande

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi erbjuder ett brett utbud av bilar från Volkswagen-koncernens olika varumärken och modeller, såsom Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche samt bilut-hyrning via Europcar.

Vi har verksamhet i fyra regioner i Sverige: Stockholm, Göteborg, Skåne och Gävleborg-Dalarna. På Din Bil värdesätter vi samarbete, respekt och förståelse mellan våra medarbetare. Du får chansen att arbeta i ett modernt och framgångsrikt företag som sätter kunden i fokus och levererar kvalitet och service på hög nivå.

Som anställd hos oss får du vara en del av ett engagerat team. Vi bryr oss om din trivsel och din utveckling hos oss. Därför erbjuder vi bra anställningsvillkor som omfattar bland annat kollektivavtal via IF Metall, Ledarna och Unionen, attraktiv lön, försäkringar, tjänstepension och utbildnings-möjligheter. Du får också friskvårdsbidrag och företagshälsovård för att främja din hälsa och ditt väl-befinnande.

Nu söker vi en ny kollega till vårt försäljningsteam på Din Bil Audi Helsingborg.

Tjänsten är ett vikariat under perioden 2024-09-09 till 2025-07-31. För rätt person finns goda möjligheter till förlängning.

Vem söker vi?

Vi söker en engagerad och resultatorienterad person med en fullständig gymnasieutbildning och dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning. Du behöver ha hög affärsförståelse, god ekonomisk kunskap och förståelse, behärska Office-paketet och vara flytande i både svenska och engelska språket, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav och det är meriterande med en relevant eftergymnasial utbildning samt erfarenhet av uppsökande försäljning.

Vi söker en kandidat som brinner för att leverera starka resultat, har fingertoppskänsla för service och som har förmågan att hantera varierande arbetsuppgifter med skicklighet, effektivitet och tålamod. Att kunna organisera ditt arbete på ett självständigt sätt är en nyckel till framgång i rollen.

Du trivs i en social miljö, värdesätter en stark teamkänsla och har erfarenhet av att arbeta mot upp-satta budgetmål och lönsamhetsansvar. Du bör vara intresserad av ny teknik och håller dig up to date på den snabba utvecklingen inom branschen.

Din personlighet kommer att vara en avgörande faktor i denna rekryteringsprocess.

Om du känner att du passar in på denna beskrivning är du välkommen att ansöka via vår hemsida senast den 25 augusti 2024. Vi genomför urval löpande, vilket innebär att positionen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Innan anställning hos Din Bil Sverige genomförs en kontroll av CV, vitsord och vandelsprövning enligt den aktuella rekryteringsprocessen.

VI SER FRAM EMOT ATT VÄLKOMNA DIG TILL VÅRT TEAM!

Din Bil Sverige AB Audi Helsingborg logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren