Terminalmedarbetare

Terminalmedarbetare

Extrapersonal inom lager och terminal sökes till DANX i Malmö 

Trivs du i en miljö där du får vara fysiskt aktiv och som ställer krav på noggrannhet, handlingskraft och tempo? Är du en flexibel och serviceinriktad lagspelare som uppskattar varierande arbetsuppgifter? Vill du vara del av ett bolag som värderar en god gemenskap internt? Då ska du söka denna tjänst idag! 

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Terminalmedarbetare arbetar du på DANX med varierande arbetsuppgifter inom lager och terminal. Du kommer huvudsakligen att arbeta med lagerhållning, skanning, förberedning av utleverans, orderhantering och lossning av gods på lastbil. Arbetet kommer också innebära sortering av gods och hantering av returer. Det är en fördel om du har truckkort, då det kan förekomma arbetsuppgifter med truckkörning.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Lagerhållning, skanning och förberedning av utleverans. 
  • Orderhantering och lossning av gods på lastbil. 
  • Sortering av gods och hantering av returer.
  • Truckkörning. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Terminalmedarbetare tycker du om att arbeta i en varierande miljö och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Arbetet kan vara fysiskt ansträngande och det är ofta högt tempo, vilket ställer krav på din fysiska kapacitet. Vi ser gärna att du självständigt och strukturerat arbetar för att leverera god kvalité och du kommer att bli en viktig del i att varje gods anländer precis där det ska i rätt tidpunkt. Som person är du engagerad och uppskattar att arbeta i team. Du har en hög arbetsmoral, är flexibel i ditt arbetssätt samt ser lösningar hellre än problem. Det är viktigt att du är säkerhetsmedveten och arbetar för att skapa en god arbetsmiljö för samtliga på terminalen. DANX värderar en god gemenskap och du förväntas därför att bidra med en positiv inställning på arbetsplatsen. 

Viktigt för tjänsten:

  • Erfarenhet av logistik/terminalarbete.
  • Utbildning i ADR 1.3.
  • Meriterande med truckkort.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Flexibel, noggrann och lösningsorienterad.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Terminalmedarbetare är ett konsultuppdrag på deltid med start omgående. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta några dagar i veckan, främst dagpasset klockan 07.00-15.00 men även kvällspasset klockan 17.00-00.00 kan förekomma. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

Notera att detta är en deltidsanställning för dig med annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, med fördel är du studerande. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via 0738-617275 eller erica.miller@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.danx.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)