Hoppa till innehåll
Danx AB logotyp

Terminalmedarbetare till vår kund

Ansök nu
DANX befinner sig just nu i en spännande tillväxtfas och söker därför efter fler engagerade terminalmedarbetare som vill vara med och göra det lilla extra hos en av våra större kunder.

Om rollen

Som terminalmedarbetare hos vår kund ansvarar du, tillsammans med ditt team för att distributionen och returflödet går som planerat. Du kommer att jobba med uppgifter såsom lossa och lasta lastbilar, godssortering, scanning, hantering av returer och truckkörning. Arbetet kräver god fysik, noggrannhet och effektivitet, där du arbetar mot uppsatta mål och tighta deadlines.

För rollen krävs det att du är öppen för förändringar och har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya rutiner och arbetssätt. Din vardag kommer utöver sedvanligt terminalarbete bestå av att strukturera och effektivisera verksamheten och arbetsytorna. Detta görs bland annat genom att hålla lokalen ren och snygg för att förenkla våra processer. Utöver detta görs kontinuerliga kvalitetsuppföljningar för att säkra att vi alltid levererar god kvalitet gentemot vår kund.

Arbetet är till viss del självständigt men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På terminalen förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Din profil:

Du som söker har ett stort eget driv, är energisk och trivs i en flexibel och föränderlig arbetsmiljö. Du eftersträvar effektivitet och struktur i ditt arbete och är en person som gillar att arbeta proaktivt och se lösningar snarare än problem. Vi ser gärna att du är kommunikativ och lugn men samtidigt kan göra din röst hörd för DANX och kundens bästa.

För att lyckas i rollen som terminalmedarbetare ska du vara stresstålig och klara av att ha "många bollar i luften" då arbetstempot kan vara högt och arbetsuppgifterna varierande. Du är lyhörd för feedback, samarbetsvillig och arbetar lika bra i grupp som individuellt. Vidare är det viktigt att du är pålitlig och noggrann i ditt arbete för att våra kunder ska få sina reservdelar i tid. Som person är du positiv med en ambition om att utvecklas med oss.

Krav för tjänsten
  • Grundläggande svenska i tal och skrift.
  • Grundläggande engelska i tal och skrift.
  • Drivs av att effektivisera och förbättra processer.
  • Truckkort A+B.
  • Grundläggande geografiska kunskaper för Sverige.
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av terminalarbete.
  • ADR 1.3 utbildning.
  • Erfarenhet av 5S Lean.
Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar i veckan med en inledande provanställning på sex månader.
Arbetstiderna är varierande och sträcker sig över ett 2 veckors schema där du antingen jobbar 07:30-16:30 eller 13:00 -22:00

På DANX erbjuder dig en familjär arbetsplats där du blir en viktig del av vår verksamhet. Vi ser alltid till personalens bästa och lägger stor vikt vid trivsel på arbetsplatsen. Enligt oss skapas framgång genom flexibilitet, gott samarbete och engagemang där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Vi arbetar i en öppen, positiv och inspirerande miljö med härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet, något vi är övertygade om gynnar både lönsamheten och ger nöjda medarbetare. Hos oss finns det stora möjligheter att växa och utvecklas på sikt, där du själv sätter gränsen för hur långt du kan nå!

Välkommen att ansöka om tjänsten redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Tillträde: Omgående

Frågor om tjänsten kan skickas till vår terminalchef Michael Hansen, michael.hansen@danx.se alternativt HR@danx.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juli 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare