Service Manager

Service Manager

Gillar du att ha en varierande arbetsroll där du både får jobba som IT-Projektledare och som Service Manager? Vi på Telia Cygate har stort kundfokus och söker nu en senior medarbetare som kan kombinera rollen IT-Projektledare och Service Manager. Då en av våra största partners är Cisco, är det en stor fördel om man jobbat med deras produkter eller tjänster på något sätt.

Din nästa möjlighet?

Som Service Manager arbetar du nära våra kunder och vår säljorganisation med att kvalitetssäkra och säkerställa ett strukturerat projektgenomförande. Du är en del i en grupp bestående av liknande roller och du kommer leda projekt av högt tekniskt innehåll. Till din hjälp har du våra IT-infrastrukturspecialister inom nätverk, säkerhet och hybrida IT-lösningar/cloud.

Exempel på det du kommer att göra:

 • Planera, genomföra och styra viktiga kundprojekt enligt plan och budget med ett högt kvalitetstänk.

 • Medverka och driva vidareutvecklingen av våra processer för hur vi bedriver projekt.

 • Vara rådgivande åt våra säljare i pågående dialoger avseende kommande projekt.

 • Strategisk utveckla och implementera en GTM-strategi över alla stadier i kundens livscykel.

 • Arbeta produktivt med våra kunder för att skapa mervärde och merförsäljning.

 • Utforma KPI:er, Health Index Score och ekonomiska nyckeltal (ARR, iARR, osv) för att skräddarsy rätt färdplan och driva nästa steg för att säkerställa ”adoption” och förnyelse.

Vi tror du intresserar dig lite extra för:

 • Värdet av ny teknik & bred förståelse inom IT infrastruktur.

 • Service Management, Customer Experience och prenumerations- och programvaruförsäljning.

 • Cisco’s produkter och tjänsteportfölj.

 • Metod- & processutveckling i syfte att utveckla såväl våra kunder som oss själva.

 • Självständigt arbete och samtidigt samarbeta/utnyttja hela teamet och cross-funktionella resurser för att säkerställa framgångsrik kundupplevelse vid alla tillfällen.

Vem är du?

Med ett öppet förhållningssätt skapar du en god atmosfär i dina projekt tillsammans med din projektgrupp och dina kunder. Som person har du dessutom förmågan att anpassa din projektledarstil mot rådande omständigheter i dina projekt. Du är en team-player som gillar att byta erfarenheter med dina kollegor och har en förmåga att tänka ”nästa ”steg hos våra kunder och i våra tjänster. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en ödmjukhet och en vilja att samarbeta. Du förstår värdet av att kunden alltid står i fokus, och tar ingen prestige i vilket arbete som måste utföras.

Dina erfarenheter:

 • Flera års relevant arbetserfarenhet som IT-Projektledare, Service Manager alternativt liknande.

 • God erfarenhet av att arbeta med leveranskvalité, processförbättringar och dess metodik baserat på t.ex ITIL

 • Konsulterfarenhet ses som meriterande

 • Kunskap och förståelse av Cisco’s produkter och tjänsteportfölj

 • Van att skapa och utveckla kundrelationer

 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Home of Experts

Telia Cygate har länge varit kända som en IT-partner som har nätverk och säkerhet i sitt DNA. Sedan 2006 är vi en del av Telia Company, vilket ger oss en stabil grund att stå på för att hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt.

Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att det är idéerna och mångfalden som bidrar till de mest hållbara lösningarna. Tillsammans gör vi det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld.

Intresserad?

Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är Malmö.

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig Wiveka ThottWiveka.thott@cygate.se eller på LinkedIn. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan.


Bakgrundskontroll ingår i våra rekryteringsprocesser.

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!