Hoppa till innehåll
Cramo AB logotyp

Tekniker till Malmö

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker dig, händiga teknikern som vill bidra med dina tekniska kunskaper, din nyfikenhet och din samarbetsanda till Cramo. Vi värdesätter ett glatt arbetsklimat, ett gott samarbete och ett engagemang som tillsammans driver oss framåt mot dina egna, teamets och på så sätt även Cramos mål.

I rollen som tekniker arbetar du med service, reparation och underhåll främst av liftar och anläggningsmaskiner i huvudsak på vår verkstad i Malmö men arbete ute hos kund kan också förekomma. Arbetet innefattar både planerade och mer akuta jobb där felsökning och åtgärd utförs.

"Jag som rekryterar heter Mattias Granlund och är verkstadschef med ansvar för våra lift och anläggningsmaskiner i region Skåne, Blekinge, Kronoberg samt Halland län. Jag har lång erfarenhet ifrån fordon och transportbranschen vilket gör att jag har god förståelse för alla dom olika momenten som finns i våra processer. För mig är god kommunikation, lyhördhet samt frihet under ansvar nycklarna till framgång"

Om dig

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från verkstad. Du bör känna dig bekväm i din roll som tekniker och kunna utföra arbetet självständigt genom att planera och ansvara för dina egna reparationer. För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har erfarenhet av elektronik & hydraulik på liknande produkter eller att du har erfarenhet ifrån annan verkstadsmiljö exempelvis fordonsbranschen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social, flexibel, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Vidare har du ett högt kvalitetstänk och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har förmågan att kommunicera, strukturera och prioritera i ditt arbete, för att hålla tidsramar och leverera kvalitet.

Du har även
  • God datavana
  • B-körkort
  • Vana av att söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska
  • BE behörighet, truckkort, liftkort, maskinförarbevis och heta arbeten är meriterande
Vad vi erbjuder dig

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

För att skapa en mer fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess har vi på Cramo som policy att sökande personer ska genomföra en personlighetstest. Efter att du har registrerat din ansökan kommer du få en inbjudan till testet via mejl.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor, kollektivavtal och personalförmåner samt utbildning och utvecklingsmöjligheter.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

Ansökan

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum, så tveka inte med din ansökan. Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden då vi är en mansdominerad arbetsplats och även sökanden med annan etnisk bakgrund.

För att skapa en mer fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess har vi på Cramo som policy att sökande personer ska genomföra en personlighetstest. Efter att du har registrerat din ansökan kommer du få en inbjudan till testet via mejl.

Innan en eventuell anställning på Cramo har vi som policy att genomföra ett alkohol-och drogtest i syfte för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Verkstadschef Mattias Granlund, på tel: +4676132 54 57

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Cramo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 mars 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen.