Hoppa till innehåll

Elektriker / Serviceelektriker till Malmö

Vi söker en elektriker vars arbetsuppgifter är inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Arbetet sker både självständigt och i team, främst ute på fältet men även inne på depån. Du arbetar med tillfällig el och det innebär bland annat dragning av grovt kablage, elberäkningar, ID06 koppling samt kontroll och ombyggnationer av el till våra bodar. Arbetsområdet är i huvudsak Öresundsregionen och närområdet, men kan komma att sträcka sig över hela Skåne/Halland, placeringsort är Malmö.

Tjänsten

I tjänsten ingår att säkerställa en störningsfri och säker elförsörjning för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar bland annat inkoppling av centraler och kablage.

Du har följande profil:
  • Minst ett års erfarenhet som elektriker eller likvärdigt.
  • ECY-certifikat, d.v.s. en genomförd elektrikerutbildning med en fullgjord lärlingstid, alternativt ett ETG-certifikat.
  • B-körkort.
  • Meriterande med BE körkort.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet inom tillfällig bygg-el.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är lösningsorienterad, initiativtagande och ansvarsfull. Du trivs i en kundnära roll där du i ditt dagliga arbete har kvalitet och service i fokus.

Ansökan:

Urvalet sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan utsatt datum. Vi tillämpar alkohol- och drogtest för att säkra en trygg arbetsmiljö för alla.

För att alla ska få samma chans till en rättvis process använder vi oss av en personlighetstest i rekryteringsprocessen. Vi arbetar med att öka vår mångfald och välkomna alla typer av ansökanden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pierre Nyman på 070-2384430.

Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna)

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer av företaget. Det är vad som skapar vår sanna laganda!

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur fina anställningsvillkor och bra personalförmåner.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Cramo AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Pierre Nyman
Telefon

Om arbetsgivaren

Sedan början av 1950-talet har Cramo varit en pionjär inom uthyrningsbranschen. Cramo har idag runt 100 depåer över hela Sverige och tillsammans med Boels Rental har vi 750 depåer i världen. Som helhetsleverantör av uthyrning av maskiner, utrustning och tjänster hjälper vi små och stora företag inom byggbranschen, men även till industriprojekt, offentlig sektor och privatkunder.


Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland och Litauen. Vi erbjuder moderna maskiner och servicelösningar, delar med oss av vår kunskap och har en passion för service vilket gör oss till ett av de ledande företagen inom uthyrning av maskin- och verktygsbranschen.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Malmö stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Helsingborg
Bygg & Hantverk
Företagslogga