Hoppa till innehåll
Coromatic AB logotyp

Installationssamordnare inom reservkraft till Coromatic

Trivs du med att driva serviceprojekt tillsammans med engagerade och kunniga kollegor som delar med sig och hjälper varandra? Vill du jobba i en organisation som genomsyras av förtroende och frihet under ansvar? Hos oss på Coromatic erbjuds du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb där du får vara med och bidra till att verksamheter som sjukhus och räddningstjänster kan driva sin verksamhet utan avbrott.

Om rollen

Som installationssamordnare kommer du att ha ansvar för att leda och styra leveranser inom främst vårt område Reservkraft, där du säkerställer att projektmål inom området avseende leveransomfattning, tid, kvalitet, ekonomi och nöjd kund uppnås. Tjänsten kan också innefatta arbetsledning och ett eget utförande av teknisk delleverans i projekten, såsom installation och driftsättning av tekniska system, samt felsökning och problemlösning. Gillar du teknik, budget- och leveransansvar, samordning och att bygga relationer kommer du att trivas här. Du kommer att tillhöra serviceteamet, som består av målinriktade kollegor med mycket engagemang och driv som stöttar varandra och tycker om att ha kul på jobbet.

Vem är du?

För att kunna utföra jobbet på bästa sätt ser vi gärna att du har med dig:
  • Några års arbetslivserfarenhet inom el- och automation.
  • Gymnasieutbildning eller motsvarande inom el
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av projektledning
  • B-körkort
  • Du är bekväm med att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet av reservkraft
  • Erfarenhet av installation av reservkraftsystem, UPS-system, om du dessutom har elbehörighet så är det en fördel. Du har en god förståelse inom El-fördelning, ställverk och övervakning/monitorering.
Till denna roll söker vi dig som har en god teknisk förståelse för de problemställningar som finns och hur dessa kan lösas. Du kommer att få driva komplexa och intressanta serviceprojekt i tvärfunktionella team. På Coromatic står utveckling i fokus - grunden för att vi ska kunna utföra vårt viktiga uppdrag är din kompetens och kompetensutveckling. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för att trivas hos oss. Framgångsfaktorer i rollen är att vara målinriktad i sin leverans, och att vara lyhörd med förmåga att stötta både kunder och projektdeltagare framåt.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats.

Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som servicetekniker hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Låter vi som rätt match för dig? Välkommen in med din ansökan i formuläret nedan (inget CV behövs) eller kontakta rekryterande chef på Karl-Erik.Lund@coromatic.se

Vi lägger för denna befattning stor vikt vid personlig lämplighet.

Till alla rekryteringssäljare: Tack för att du tänker på och vill hjälpa oss. För att vi alla ska kunna använda vår tid på bästa sätt vill vi vara tydliga med att vi har kontakt med de samarbetspartners som vi behöver och i dagsläget inte är intresserade av fler.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare