Account manager till Concito Consulting

Account manager till Concito Consulting

Arbetsuppgifter
I din roll som Account manager kommer du att arbeta som konsult inom försäljning för de kändaste aktörerna på marknaden. Du hanterar allt från segmenteringar till att hitta rätt beslutsfattare samt ta den första relationsbaserade kontakten med kunderna. Stort fokus läggs på ett strukturerat arbetssätt och att kunna hantera personliga kontakter på högsta nivån i svenskt näringsliv. Du fungerar som en länk mellan olika bolag och bokar möten för dessa. På sikt innebär tjänsten större projektansvar och rapportering gentemot slutkund.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  • Säljkontakt via telefon och mejl
  • CRM och administrativt säljarbete
  • Projektansvar och rapportering internt samt mot slutkund
PERSONLIGA EGENSKAPER:
Concito Consulting söker dig som värderar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att alltid vidareutvecklas. För att trivas i rollen som Account manager behöver du ha ett intresse för försäljning och tillhörande administration samt vara ansvarstagande med god arbetsmoral. Vidare känner du dig bekväm i kunddialoger samt har inga problem med att planera ditt eget arbete och vara initiativtagande.

Viktigt för tjänsten är att du har:
  • Tidigare erfarenhet av nykundsbearbetning inom B2B.
  • Ett strukturerat arbetssätt och en driven personlighet.
  • Mycket god svenska samt engelska i tal och skrift.
  • God system- och datorvana
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som B2B säljare med projektansvar är en heltidstjänst som sträcker sig tillsvidare med start omgående. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00.

Concito Consulting samarbetar med Kraftsam rekrytering & bemanning så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes!

Ansökan:
Vi ser fram emot ditt CV och personliga brev.
Välkommen med din ansökan:

Vid frågor kontakta kristina.maksimovic@kraftsam.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Concito Consulting sitter i fina lokaler i Västra Hamnen och är ett snabbväxande företag inom B2B-försäljning och digital marknadsföring som arbetar med välkända varumärken - och nu har dom flertal stora inkommande projekt och därför söker jag dig med erfarenhet och passion för att skapa nya affärsmöjligheter åt våra kunder!

Brinner du för B2B försäljning? Är du duktig på att knyta nya kontakter och har erfarenhet av nykundsbearbetning? Vill du arbeta på en konsultfirma som samarbetar med de mest ansedda bolagen i Sverige? Då ska du söka denna tjänst som tar både dig och din karriär till en helt ny nivå idag!