Hoppa till innehåll
Concito Consulting AB logotyp

B2B Säljare till Concito Consulting

Vill du jobba som innesäljare inom B2B på ett häftigt IT företag som samarbetar med kända varumärken?

Concito Consulting sitter i fina lokaler i Västra Hamnen och är ett snabbväxande företag inom B2B-försäljning och digital marknadsföring som arbetar med välkända varumärken - och nu har dom flertal stora inkommande projekt och därför söker jag dig med erfarenhet och passion för att skapa nya affärsmöjligheter åt våra kunder!

Arbetsbeskrivning

Din roll som innesäljare innebär att du först kartlägger uppdragsgivarens marknad, fastställer möjlig kundbas och sedan bearbetar denna och bokar möten till uppdragsgivaren. Concito använder branschens ledande CRM verktyg och stort fokus läggs på mätbarhet och resultat.

Du kommer få ansvar för egna projekt, dvs. för hela processen, från prospektering och nykundsbearbetning till avstämningar och rapportering till kund. Man brinner för att sälja, ringa kalla samtal och motiveras av vetskapen att man bidrar till att skapa nya affärsmöjligheter för kunderna. Man kommer ha en dialog med samtliga kollegor och även VD.

Krav:
  • Minst 6 månader erfarenhet av B2B försäljning
  • Flytande kunskaper i svenska tal/skrift
  • Goda kunskaper i engelska tal/skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av olika CRM verktyg såsom Pipedrive/Hubspot
Vem är du?

För att lyckas i rollen som konsult hos Concito Consulting måste du vara en strukturerad, kommunikativ och snabbtänkt person. Självklart är du driven och tar eget ansvar för att upprätthålla ett högt arbetstempo. För att passa in hos våra kunder är du en öppen och lättsam person samt en riktig lagspelare. Då du kommer ha kontakt med högt uppsatta chefer tror vi att du har en god social kompetens.

Concito Consulting samarbetar med Kraftsam rekrytering & bemanning så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes!

Tjänsten är på heltid och placerad i Västra Hamnen, Malmö.

Ansökan:

Skicka gärna in CV och personligt brev.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor kontakta kristina.maksimovic@kraftsam.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (1 dag kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare