Hoppa till innehåll
CMP logotyp

Är du vår nya Procurement Specialist/Upphandlare

Ansök nu
Är du vår nya Procurement Specialist/Upphandlare på CMP i Malmö?

Copenhagen Malmö Port, CMP, är en fullservicehamn samlad i ett svenskt, privat aktiebolag, som bedriver verksamhet i både Köpenhamn och Malmö. Hamnen är, och har alltid varit en mötesplats för både gods och människor. Navet för aktiviteter och kunskap som genererar samarbeten, kunskapsutbyten, synergier och mervärde till samhället vi är en del av.

CMP är en av Skandinaviens största hamnoperatörer och vi erbjuder våra kunder och samarbetspartners en mängd olika hamntjänster. Vår kärnverksamhet inkluderar hantering av bilar, containrar, Ro-Ro, logistik, våt- och torrbulk samt kryssnings- och färjetrafik. Med vår strategiska position är CMP katalysatorn för Öresundsregionens tillväxt. Genom innovation och digitalisering utvecklar vi i partnerskap framtidens hållbara maritima industri.Vi är idag cirka 350 engagerade medarbetare med olika arbetsuppgifter och skilda bakgrunder, som tillsammans löser uppgifter på bästa sätt. Som medarbetare på CMP är du en del av en härlig gemenskap där alla pratar med alla. Du kan läsa mer om oss på www.cmport.com eller se filmen om CMP.

Om tjänsten

Har du tidigare arbetat med avtal och offentliga upphandlingar? Är du van vid att driva egna processer och upphandlingar? Då är du kanske vår nya Procurement Specialist på CMP!

I din roll som Procurement Specialist kommer du vara ansvarig för att genomföra upphandlingar av varor, tjänster samt entreprenader och stötta avtalsägande avdelning på CMP genom hela upphandlingsprocessen.

Som Procurement Specialist kommer du ha en aktiv roll i att utveckla inköpsarbetet tillsammans med ledare och medarbetare samt kvalitetssäkra upphandlingsprocessen i enlighet med LUF. På CMP i Malmö kommer du arbeta med upphandling inom en mängd olika områden samt få bidra med din kompetens vid förhandling och ingående av avtal för att säkerställa optimala lösningar och goda affärer. Tjänsten ställer kravet på att kunna samarbeta på tvärs och vara strukturerad och lösningsorienterad . Du ska kunna navigera mellan den finansiella slutlinjen och bibehålla hållbarhet i förgrunden i förhållande till CMP:s gröna omställning.

Procurement Specialist ingår i vårt Finance team, arbetar tillsammans med Procurement Manager och rapporterar till Head of Accounting. Du arbetar på vårt kontor i Malmö men även tjänsteresor till Köpenhamn förekommer.

Alla upphandlingar sker i enlighet med CMP:s hållbarhetspolicy som ställer krav på att ta ansvar för miljö och hållbarhet genom hela upphandlingen samt under efterföljande avtalsperiod.

Arbetsuppgifter
 • Administration av offentliga upphandlingar enligt LUF
 • Stödja verksamhet (avtalsägande avdelning) inför och under upphandlingar
 • Ta fram förfrågningsunderlag, mallar, processer dokumentation
 • Annonsera via upphandlingsportal
 • Behjälplig med frågor och svar under annonserin
 • Ta fram kontraktsunderlag
 • Säkerställa överensstämmelse med DOA (prokura) inför signering av avtal
 • Generellt stöd vid inköp
 • Internutbildning av personal i upphandling
 • Fokus på involvering av stakeholders, for optimala lösningar
Erfarenhet
 • Akademisk utbildning eller yrkesutbildning relevant för tjänsten
 • Goda kunskaper inom LOU/LUF (likvärdiga regelverk)
 • Goda kunskaper om AB04 m.fl.
 • Erfarenhet från att arbeta med upphandlingsverktyg t.ex. E-avrop (fördel inget krav)
 • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
 • Kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift. Danska är meriterande.
För att ansöka om tjänsten, vänligen klicka på "Ansök" nedan. Sista ansökningsdag är den 22 september 2023. Urvalet sker löpande och om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Henrik Schou, Henrik.schou@cmport.com eller om rekryteringsprocessen: Madeleine Grytzell Lundahl HRBP, madeleine.lundahl@cmport.com
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 okt. 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb