Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om oss
Clockwork elevhälsa finns för Er som behöver stöd i elevhälsoarbetet. Förutom att bemanna och rekrytera personal till elevhälsan kan Clockwork bidra på plats med ett team, likaväl som på distans. Detta område leds av tidigare specialpedagog och skolledare.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! När ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa på; www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Vi söker nu erfarna specialpedagoger som vill arbeta som konsulter på uppdrag av oss. Det innebär att du antingen är anställd av oss eller kanske driver eget företag och vill arbeta på uppdrag som vi förmedlar. Vi har i dagsläget en grupp specialpedagoger som redan arbetar på olika skolor runt om i Sverige och behöver utöka vår personalgrupp. Hos oss får du möjlighet att jobba på spännande uppdrag och vi erbjuder specialpedagogisk handledning vid behov. Vi konsultchefer har bakgrund inom skola, som både specialpedagoger och rektorer.

Dina arbetsuppgifter
Varje uppdrag hos oss är unikt och därför behöver vi specialpedagoger med olika erfarenheter och kompetenser. Allt skräddarsys efter den aktuella skolans behov.

Uppdragens innehåll varierar och kan innefatta allt från enskilt elevarbete, kvalitetssäkring av dokumentation till större insatser vid exempelvis nedslag av skolinspektionen.

Många gånger behöver du identifiera och arbeta förebyggande för att undanröja hinder i lärandet och i lärmiljön, du kommer också att genomföra utredningar samt utforma och själv aktivt medverka i genomförande av åtgärdsprogram i samspel med övriga kollegor. Uppföljning och utvärdering av gjorda insatser är en viktig del av arbetet. I många utav uppdragen ingår även handledning av kollegor och att vara ett bollplank för ansvarig rektor.

Din profil
Vi söker dig som är relationsskapande, strukturerad och lösningsorienterad. Du tycker om att samarbeta, komma med nya idéer och hitta de bästa vägarna för att hjälpa eleverna framåt i deras lärprocess. Vi söker främst erfarna specialpedagoger med några års arbetslivserfarenhet inom yrket.

Går du i tankar om att starta eget som specialpedagog? Vi har erfarenheten som krävs för att bistå dig i den processen.

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvariga rekryterare: Sabina Lauritzen.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu


Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork elevhälsa finns för Er som behöver stöd i elevhälsoarbetet. Förutom att bemanna och rekrytera personal till elevhälsan kan Clockwork bidra på plats med ett team, likaväl som på distans. Detta område leds av tidigare specialpedagog och skolledare. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! När ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer om vår resa på; www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare