Hoppa till innehåll

Vi söker nya kollegor inom Fastighetsautomation

Vi behöver förstärka vårt team med fler medarbetare inom området fastighetsautomation!

Vill du arbeta med spännande projekt med avancerad och nyskapande teknik på en arbetsplats där du har goda utvecklingsmöjligheter och själv äger din utveckling i bolaget?

Vi är ett företag med korta beslutsvägar, där vi värdesätter varje medarbetares engagemang och välmående. Vi arbetar i ett team med gemensamt fokus på kundnöjdhet, Kvalitet- och miljö.

Just nu söker vi projektledare, Automationstekniker och Automationsingenjör som vill bli en del av vårt härliga team!

Dina personliga egenskaper
För att trivas hos oss ser vi att du är både lösnings- och serviceorienterad. Du är van vid att arbeta självständigt likväl som i team. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt att du kan planera och strukturera ditt arbetet.

Du som person är nyfiken och engagerad. Du är tekniskt lagd med ett stort intresse för energibesparing.

Du är en lagspelare som är flexibel, kommunikativ och serviceminded.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Dina erfarenheter
Vi ser att du har en teknisk utbildning med relevant inriktning, bransch- och systemkännedom.

Vi ser med fördel att du har en bakgrund inom fastighetsautomation, energi, VVS, ventilation eller kyla.

Du har systemvana samt god svenska i tal och skrift. Körkort erfordras till alla våra tjänster.

För rollen som Automationstekniker behöver du ha systemkunskap och har goda kunskaper kring el och elsäkerhet. Erfarenhet av PLC/DUC programmering är meriterande.

I rollen som Automationsingenjör behöver du ha erfarenhet av PLC/DUC programmering. Har du kunskaper i Beckhoff, Bastec BAS2, Webport eller Citect är det en extra merit. Du har gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation eller motsvarande och en god förståelse runt VVS processer. Eftergymnasial utbildning kan väga upp för kortare arbetserfarenhet.

För rollen som Projektledare ser vi att du har flera års erfarenhet av projektledning och stort tekniskt intresse samt har affärsmannaskap. Du är kommunikativ och har en god branschkännedom inom VVS-system, konstruktion och projektering. Du har systemvana från affärs/projekt-system.

Din ansökan
För frågor om våra lediga tjänster kontakta vår Affärsområdeschef Anders Juhl
Epost: anders.juhl@climat80.se eller Telefon: 040-36 34 92

Välkommen med din ansökan till jobb@climat80.se
Climat80 logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (44 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Anders Juhl
Telefon

Om arbetsgivaren

Med vårt långsiktiga tänk vad gäller Kvalitet- och miljö har vi i över 30 år fått förtroende att utveckla inneklimat åt allt från stora fastighetsbolag, byggentreprenörer till bostadsrättsföreningar och enskilda fastighetsägare.

Vi arbetar med ventilation, styr och övervakning, värme och kyla från idé till service. Med entreprenad- och serviceavdelningar utför vi konstruktion, styr & övervakning, projektledning, installation, driftsättning och service som helhets- eller delleverantör.

Climat80 AB ingår i Climat80 Gruppen tillsammans med Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS och ägs av ARE Sverige AB.

ARE Sverige är en del av det finska familjeföretaget ARE som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen. ARE som fastighetspartner utvecklar lösningar och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 5 miljarder svenska kronor. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb