Hoppa till innehåll

Climat80 söker OVK-besiktningsman till kontoret i Malmö

Är du sakkunnig funktionskontrollant av ventilationssystem med behörighet K? Vill du arbeta som en viktig kugge i vårt kompetenta arbetslag på Climat80´s serviceavdelning? Då kan du vara rätt person för jobbet!

Din roll hos oss:
Du kommer i första hand arbeta med OVK och ansvara för planering, utförande och uppföljning. Vi ser också att du kan vara behjälplig med mindre luftflödesinjusteringar. Vidare ingår det att ansvara för att instrument/utrustning sköts och kalibreras enligt dokumenterade instruktioner.

Du kommer att ha ett nära samarbete med kunder och kollegorna på avdelningen och ha en viss konsulterande funktion både internt och externt. Vidare kommer du med dina kunskaper i samråd med chefen för besiktningsgruppen att medverka till att ta fram underlag för kalkyl- och offertarbete.

Dina egenskaper:
Du är kundorienterad, strukturerad och serviceinriktad med en välutvecklad teamanda. Det är viktigt att vi stöttar varandra i arbetslaget och tar ansvar för både de egna och lagets arbetsuppgifter. Det underlättar om du är en prestigelös och flexibel person.

Naturligtvis har du B-körkort och behärskar svenska språket väl i såväl tal som skrift. Vi förutsätter att du hanterar standardprogram som Word, Excel och Outlook.

Din ansökan
Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Vill du ha mer information så är du välkommen att ta kontakt med Peter Lindell, 040-316856, peter.lindell@climat80.se

Välkommen med din ansökan till jobb@climat80.se
Climat80 logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (44 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Peter Lindell,
Telefon

Om arbetsgivaren

Med vårt långsiktiga tänk vad gäller Kvalitet- och miljö har vi i över 30 år fått förtroende att utveckla inneklimat åt allt från stora fastighetsbolag, byggentreprenörer till bostadsrättsföreningar och enskilda fastighetsägare.

Vi arbetar med ventilation, styr och övervakning, värme och kyla från idé till service. Med entreprenad- och serviceavdelningar utför vi konstruktion, styr & övervakning, projektledning, installation, driftsättning och service som helhets- eller delleverantör.

Climat80 AB ingår i Climat80 Gruppen tillsammans med Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet och Stjernfeldts VVS och ägs av ARE Sverige AB.

ARE Sverige är en del av det finska familjeföretaget ARE som har över 100 års erfarenhet inom bygg- och installationsbranschen. ARE som fastighetspartner utvecklar lösningar och erbjuder tjänster under hela fastighetens livscykel. Totalt har koncernen 3 300 anställda i Sverige och Finland och en total omsättning på cirka 5 miljarder svenska kronor. ARE Group är en del av Conficap-koncernen.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Klippan
Teknik & Ingenjör
Företagslogga