Hoppa till innehåll
Är du kunnig däcktekniker eller montör som vill arbeta i ett bolag med trygg arbetsmiljö? Just nu söker vi ett antal duktiga däckskiftare till CityDäck Öresund i Malmö, ett expansivt och erfaret företag inom däck- och fälgbranschen.

För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I din roll kommer arbetet till största del bestå av däck-, fälg- och hjulbyte, men också andra relaterade uppgifter kan förekomma. Självklart är du med och skapar en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats för dig och ditt team.

Vad vi önskar av dig

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom däckbranschen.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med placering på CityDäck Öresund i Malmö.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
City Däck logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Kontaktperson
Mats Björling
Email

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Skellefteå
Fordon
Företagslogga
Solna
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Vellinge
Fordon
Företagslogga