Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsuppgifter

  • Designa och implementera robusta och effektiva Javalösningar
  • Samarbeta med ett team med likasinnade för att utveckla innovativa lösningar


Din profil
För att lyckas i rollen bör du behärska något av följande:
  • Goda kunskaper i Java och Java EE-plattformen
  • Erfarenhet av att arbeta med ramverk som Spring och Hibernate
  • Kunskap om SQL-databaser och NoSQL
  • Erfarenhet av frontend-teknologier som HTML, CSS och JavaScript
  • Förståelse för/erfarenhet av funktionell programmering och verktyg som Java 8+ Streams, Lambdas och Function Interfaces.
  • Erfarenhet av molntjänster
  • DevOps

Meriterande
Erfarenhet av frontend-ramverk som Angular, React eller Vue.js.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Mathias Gyllander på tfn: 0734-159 368 eller mathias.gyllander@centric.eu

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hej där, Javakodare! Vi på Centric letar efter en passionerad utvecklare som kan leverera kvalitetskod och samtidigt ha kul på vägen! Om du är en erfaren utvecklare som älskar utmaningar och brinner för kod av hög kvalitet så är du precis den vi letar efter!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare