Hoppa till innehåll
Caverion Sverige AB logotyp

Konstruktör Säkerhet, Caverion - Malmö/Kristianstad/Helsingborg

Ansök nu
Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och söker just nu en konstruktör inom säkerhet till någon av våra filialer i Malmö, Kristianstad eller Helsingborg. Det här är en riktigt intressant roll för dig som vill vara med och utvecklas med oss.

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara inriktad mot konstruktion och kalkyl för säkerhetsprojekt där du står för de tekniska lösningarna. Du kommer vara delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning, men även under produktionsfasen som stöd till projektledaren-/servicechefen. Tjänsten innebär att du skall kunna projektera och konstruera egna tekniska lösningar och förslag.

Erfarenhet som konstruktör är inte ett krav, vi tar även gärna emot ansökningar från dig som har relevant utbildning och kanske idag arbetar som säkerhetstekniker.

I rollen ingår även
 • Ansvara för säkerhetskonstruktion inom industri, entreprenader och infrastruktur
 • Presentera tekniska lösningar/konstruktioner för projektledarna som ligger till grund för att kunna driva och genomföra projekten på ett lönsamt och effektivt sätt.
 • Ansvara för det regelverk som gäller för säkerhetsinstallationer.
 • Upprätta kvalitetsdokument och vara projektledaren behjälplig med relationshandlingar.
Din bakgrund
 • Teknisk utbildning
 • God teknisk bakgrund inom säkerhetsbranschen
 • Erfarenhet från konstruktion inom skalskydd, CCTV, passersystem och brand.
 • Ekonomisk erfarenhet i form av projektbudget, kalkyler är en merit
 • Gärna praktisk erfarenhet från driftsättning
 • Erfarenhet av dokumentationsprojekt i Elkoda är en merit
 • Kunskaper i AutoCAD och MagiCAD är meriterande
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort
Då vi arbetar med säkerhetslösningar till våra kunder kommer ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen vara ett villkor för anställning.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetare och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Ansökan & Kontakt

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04 mail lisbeth.m.hulander@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Din ansökan vill vi ha senast den 18 juni 2023!

OBS: Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare