Hoppa till innehåll
Caverion Sverige AB logotyp

Drifttekniker Malmö

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Via smarta fastighetstekniska lösningar bidrar vid till hållbara resultat. Är du vår nya drifttekniker som vill vara med och utvecklas med oss?

Vi söker dig som vill bli vår nya kollega till vårt spännande uppdrag hos kunds verksamhet i Syd. Tänkt placeringsort är Malmö. Du kommer att vara en viktig medarbetare för oss och för vår uppdragsgivare. Det här är jobbet för dig som gillar att ha en omväxlande vardag.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för tillsyn, skötsel och förebyggande/planerat underhåll av fastighetsanläggningar och system på kundsite. Du jobbar både självständigt men också tillsammans med vårt kompetenta och trevliga team.

Du kommer också arbeta med:
  • Utföra teknisk service, felavhjälpning och återrapportering.
  • Koordinera och ansvara för teknisk drift och funktionskrav på site inom tidsramen.
  • Beställning och uppföljning av UE vid behov.
  • Vara delaktig i olika typer av besiktningar.
  • Exempel på arbetsområden man kommer arbeta med är reservkraft, UPS, SBA, ventilation, kyla, styr/regler, VS osv.
Din bakgrund

Du är drifttekniker och behärskar en eller flera discipliner, exempelvis ventilation, VS, el, eller energi. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik samt några års erfarenhet av rollen, eller lång erfarenhet tillsammans med arbetsrelaterade utbildningar. Du trivs med att arbeta självständigt med tillsyn och underhåll av fastighetstekniska system. Du är också van att arbeta med dokumentation och avrapportering och har god svenska i tal och skrift samt B-körkort.

Vi värdesätter personliga egenskaper som tekniskt intresse, en prestigelös och lyhörd personlighet och att du trivs i att arbeta med problemlösning samt att arbeta i team. Vi är en familjär enhet därav lägger vi stor vikt på samarbetsförmåga.

Kort om Caverion - Building performance

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 3000 medarbetar och vi finns på 75 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City

Kontakt & Ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mia Olsson tel. 070-237 14 13 alt. mail maria.olsson@caverion.com

I denna rekryteringsprocess ingår en säkerhetsprövning innan anställning. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/ bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Din ansökan vill vi ha senast den 25 juni 2024! OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Caverion Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juni 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

När du jobbar på Caverion växer du med oss. I takt att du skaffar dig nya kunskaper, får du också nya möjligheter. Vi uppmuntrar våra medarbetare att lära som en del av jobbet- att ställa frågor, be om hjälp och dela med sig av kunskaper. Du får också hos oss ett stort nätverk inom alla teknikområden. Vi finns i 10 länder, i Sverige är vi ungefär 2500 medarbetar och vi finns på 71 orter från Ystad till Kiruna. Läs mer på caverion.se Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra. Vill du veta hur? Ta en tur Caverion Smart City