Hoppa till innehåll
Carstore logotyp

Person/transportbilssäljare med placering i Malmö och Kristianstad

Publiceringsdatum
21 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?

Carstore består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Carstore ingår i Hedin Mobility Group, vi marknadsför alla typer av begagnade bilar.

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Som säljare ansvarar du för att genomföra bilaffärer på en hög nivå med försäljning och inköp av begagnade bilar. I arbetet ingår att guida kunder genom våra produkter, provkörningar och ge information kring tillbehör och finansieringslösningar. Rollen innefattar också att bemöta våra kunder, skapa affärskontakter och ge högsta möjliga kundnöjdhet. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer. Uppdraget kan under perioder innefatta även inköp av begagnade bilar. Du kommer att rapportera till Platschefen/Försäljningschefen på anläggningen.Nyckelkompetenser/förmågor:

  • Några års erfarenhet inom försäljning
  • Erfarenhet av bilbranschen är ett krav
  • B-körkort (manuell)
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift
  • Förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer
  • Mål- och resultatinriktad
  • Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter
  • Du är prestigelös samt tycker om att verka i team
  • Förtroendeingivande, disciplinerad och social
  • Brinnande intresse för att skapa affärer
Varför jobba med oss?

Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se eller www.carstore.eu.
Carstore logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Carstore är en begagnathandel inom Hedin Mobility Group som är en av Europas största återförsäljare av fordon och eftermarknadstjänster. Målet för Carstore är att vara kundernas naturliga kontakt när de ska köpa, byta eller sälja en begagnad bil. Hos oss hittar man ett stort sortiment av begagnade, kvalitetstestade bilar från en mängd olika märken. Vi erbjuder alla extra tillval som däck, service och hemleverans. Det ska vara lätt och tryggt att göra affärer med oss. Carstore finns just nu i fyra länder men vi expanderar i hög hastighet i många länder i Europa.