Hoppa till innehåll
Careium Services AB logotyp

Careium söker en Installatör till våra Trygghetsprodukter!

Ansök nu
Careium söker en Installatör till våra Trygghetsprodukter!

Vilka är vi?
Careium är ett internationellt bolag med rötterna i Sverige med huvudkontor i Malmö. Vår vision är att alla som använder våra produkter och tjänster lever ett rikare liv, känner sig trygga och väl omhändertagna.
Vår breda portfölj av produkter och tjänster för trygghets- och omsorgslösningar bidrar till att koppla ihop generationer digitalt och skapar en trygg och självständig tillvaro i och utanför hemmet. Vi erbjuder en helt digital larmkedja som ger äldre och funktionshindrade en säkerhet både i hemmet och utomhus. Vi sköter våra egna larmcentraler 24 timmar om dygnet, med ett team av utbildade och engagerade operatörer. Careiums ambition är att vara marknadsledande på välfärdsteknik i Europa, samtidigt som vi skapar en bättre vardag för våra seniorer och bidrar till en hållbar utveckling.

Våra värderingar är: Show care, Act smart & Be heroes.

Vad söker vi?
Vi söker en installatör med stort intresse för teknik och service, som besitter lugn och empati i mötet med våra seniorer i samhället. Om detta är du, så har du även hög arbetsmoral och ett naturligt självledarskap.
Arbetet som installatör av trygghetsprodukter innebär att man besöker våra kunder i deras hem och installerar, monterar, reparerar och felsöker Careiums tjänster och produkter. I rollen är det av stor vikt att man är noggrann och kan prioritera bland olika arbetsuppgifter. Under arbetsdagen kommunicerar man med kollegorna både på kontoret och en installatör. Installatören befinner sig vanligtvis i närområdet och kommunikationen sker antingen via telefon eller Teams.
Våra brukare finns över hela Sverige, men eftersom du utgår från vårt huvudkontor i Malmö sker installationerna i Lomma och Helsingborg. Tjänsten innefattar till stor del bilkörning, varför det är av stor vikt att du är en trygg förare med god körvana.

Som installatör möter du våra kunder dagligen, du värnar om att bygga relationer och är ansiktet utåt för Careium. Arbetstiden är förlagd till kontorstid (måndag - fredag) med beredskap var 3:e helg. Under beredskapen skall du vara beredd på att kunna åka ut till våra kunder vid akut behov.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som installatör är du samarbetsvillig och anpassningsbar, du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, att utförandet blir bra och att du blir klar i tid. När du möter våra kunder är du tillmötesgående och trivs i rollen där du hjälper andra. Du sätter varje kund i fokus och säkerställer dennes behov. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt behärskar det engelska språket i tal. Du har tidigare arbetat inom service, om du har erfarenhet från arbete med lättare teknisk utrustning eller omsorgsarbete tycker vi det är meriterande, likaså om du arbetat med yrken som kräver navigering och körvana!

Vi erbjuder
Ett nära samarbete med kollegor, där vi tillsammans bidrar med ett gott arbetsklimat och mycket humor. Vi värnar om en stimulerande och omväxlande arbetsmiljö, där vi lär av varandra. Teamet består av 6 härliga kollegor, varav en av de är en installatör. Careium erbjuder friskvårdsbidrag upp till 3000 kr per år, en plattform med förmånliga priser på bland annat shopping, bioupplevelser samt försäkringar. Vi erbjuder även fördelaktiga arbets- och tjänstepensionsvillkor.

Är du nyfiken på hur en dag kan se ut för en installatör? Gå in på vår Tiktok och följ med när vi åker ut till våra kunder!
https://vm.tiktok.com/ZGJ7j7fSp/

Övrigt

Tjänsten avser en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt slutdatum. Careium förbehåller sig rätten att begära in registerutdrag i det fall man går vidare i rekryteringsprocessen. Har du funderingar kring Careiums rekryteringsprocess? Följ länken till vår hemsida, där beskriver vi hela processen https://karriar.careium.com/rekrytering
Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta rekryteringsansvarig. Observera att inga ansökningar tas emot via mejl.

Rekryteringsansvarig:

Jennie Skoghagen, HR-generalist, jennie.skoghagen@careium.com
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 okt. 2023 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Befolkningen blir äldre, kostnaderna ökar och budgetar minskar. Vi på Careium är säkra på att lösningarna för framtidens omsorg finns i tekniken.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare