Hoppa till innehåll
Ansök nu

Teknisk säljare
Södra Sverige

Vi söker en teknisk säljare som har förmågan och drivkraften att fortsätta utveckla vår försäljning av Brokk och Aquajet. Om du vill jobba med unika världsledande produkter i ständig utveckling är det här ett jobb för dig!

Arbetsuppgifter
Som teknisk säljare ansvarar du för att driva försäljningen av Brokks rivningsrobotar och Aquajets vattenbilningsrobotar samt tjänster mot distributör- och agentmarknader inom din region som omfattar Södra Sverige.

Här kommer du att jobba med försäljningen inom alla våra sju segment, där ena dagen kan innebära en snabb affär med en byggkund och nästa dag en offertförfrågan till ett av världens största stålverk. Du arbetar relationsbyggande och serviceinriktat med hela försäljningsprocessen och det är din vision som styr!

I rollen som teknisk säljare ingår även att:

  • Bearbeta både nya och befintliga kunder i nära samarbete med våra partners
  • Hålla produkt- och säljutbildningar
  • Boka och genomföra kundbesök samt närvara vid mässor

Du rapporterar till säljchef och utgår hemifrån. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter framåt.

Vad har Roger Simonsson, VD att säga om Aquajet / Brokk? 

"Det finns inte många företag som har allt från produktutveckling till marknadsföring och försäljning av egentillverkade produkter på en världsmarknad. Att jobba med kvalitetsprodukter som ger våra kunder en trygg tillvaro med bästa support är tillfredställande.

Vi har en platt organisation med högt till tag. Trygghet och inspiration gör det roligt att gå till jobbet. Företagen ligger i framkant med all teknikutveckling och jagar hela tiden förbättringar. Aquajet/Brokk kommer att fortsätta utvecklas och öka sin närvaro på marknaden. Produkterna står för säkerhet och effektivitet som skapar mervärde."

Vi söker dig som har

  • Tekniskt intresse
  • Erfarenhet av försäljning, meriterande om du jobbat i en teknisk bransch
  • En förmåga att få folk att gilla dig
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Vidare söker vi dig som tycker om att göra affärer. Du tycker om att arbeta mot mål och drivs av detta. Du är en strukturerad och ordningsam person som har lätt för att kommunicera både internt och externt. Du är förtroendeingivande och drivs av att skapa långsiktiga relationer.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Du når Jenny på tel.013-991 53 80.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om Brokk
Brokk är ett internationellt marknadsledande företag. Vi producerar, säljer och levererar rivningsrobotar till hela världen. Vi är ett dynamiskt, framåtsträvande företag som de senaste 10 åren har expanderat från tre säljbolag till tretton med verksamhet i alla världsdelar. Vi bevakar vad som händer på marknaden och tar till oss ny utveckling och nya idéer för att ständigt röra oss framåt.

Internt är det kort mellan beslut och handling och vi testar oss fram för att hela tiden hitta smartare sätt att arbeta på. Vi erbjuder en skön gemenskap där nyfikenhet och engagemang i företaget är drivmotorn i vardagen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare