Fastighetstekniker sökes till Brinova Fastigheter i Malmö

Fastighetstekniker sökes till Brinova Fastigheter i Malmö

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige. Företaget har kontor i Helsingborg, Landskrona, Eslöv, Malmö, Kristianstad och Karlskrona.

Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Våra värdeord är engagerad, pålitlig och ansvarstagande vilket speglas både internt och externt.

Som anställd hos Brinova tar du del av ett gediget tjänstepension- och försäkringspaket samt ett generöst friskvårdsbidrag. Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Mid Cap-listan.

Kort om tjänsten
Rollen som fastighetstekniker innebär att du är ansvarig för den dagliga tillsynen och skötseln av våra fastigheter. Du ansvarar för det felavhjälpande underhållet, följer upp mediaförbrukningen och utför driftoptimerande åtgärder. Som fastighetstekniker är du företagets ansikte utåt, och du har en viktig roll i att underlätta våra hyresgästers vardag.

Din profil
Du har sammanlagd minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som fastighetstekniker, eller som annan tekniker (exempelvis inom värme, kyla, VVS, el). För oss är vilja och långsiktighet lika viktigt som tidigare erfarenhet. Du ska även inneha B-körkort och behärska svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du arbetat som anställd i fastighetsbolag tidigare.

Som person så trivs du med att ha ansvar, både för fastigheternas underhåll och skick, men också för hyresgästers trivsel. Du ser värdet av att planera ditt arbete, både självständigt och med kollegor. I den här rollen förekommer mycket kontakt med våra hyresgäster, därför bör du ha arbetat med kundkontakt tidigare.

Du utgår från Malmö, arbete förekommer även i kransorterna som i dagsläget är Bara, Bjärred, Lomma, Dalby, Lund, Oxie, Skurup, Staffanstorp, Trelleborg och Vellinge. Du ingår i en familjär arbetsgrupp med förvaltare, uthyrare och fastighetstekniker. Rollen rapporterar till fastighetschef för Malmö.

Mer om tjänsten
Som fastighetstekniker hos oss så arbetar du med följande huvudområden:

Tekniskt arbete i, och omkring fastigheterna
 • Ett helhetsansvar för de fastigheter du tilldelas
 • Reparationer och underhåll, samt mindre projekt
 • SBA, Systematisk Brandskyddskontroll
 • Ta ansvar för, och följa upp arbete med upphandlade entreprenörer
 • Rondering med tillsyn, avläsning, skötsel och felavhjälpande underhåll av värme-, ventilations-, undercentraler fläktrum, kylsystem och övriga tekniska och allmänna utrymmen
 • Avflyttningsbesiktningar av bostäder i samverkan med uthyrare
Administration
 • Administrativt arbete som hantering av fakturor.
 • Arbete i Vitecs Fastighetssystem, därifrån hanteras ronderingar, SBA samt felanmälan fram till att det är avhjälpt samt återkoppling till hyresgäst
 • Hantering av nyckel och taggar
Hyresgästkontakt
 • Att närvara vid hyresgästmöte
 • Den dagliga kontakten med hyresgäster, samt håller dem uppdaterade på vad som händer i våra fastigheter
 • Kundvård, aktivt medverka till nöjda hyresgäster
.. och sist men inte minst!
 • Aktivt medverka till en god trivsel på arbetsplatsen, vilket vi alla ansvarar för!
Låter det intressant?
Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Urval sker löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av en provanställning på sex månader. Önskad start våren 2023.

Vid ansökan bifogar du CV och personligt brev där du skriver kort om dig själv och dina tidigare erfarenheter som du knyter till tjänstens beskrivning.

Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringen, vänligen kontakta HR-.ansvarig Ellen Broomé på ellen.broome@brinova.se
Mer info
Kontaktperson Ellen Broomé
Telefon 0709294977
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brinova äger och förvaltar hyresbostäder och samhällsfastigheter i södra Sverige.

Vi är ett fastighetsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Utbudet av bostäder är brett, både i nyproducerade och äldre fastigheter.