Hoppa till innehåll

Transportsäljare / Account Manager till DB Cargo Full Load Solutions

Har du erfarenhet av försäljning inom transportbranschen och vill ta nästa steg i karriären? Är du målinriktad och brinner för att bygga långsiktiga kundrelationer? Vill du även arbeta på ett företag som investerar för utveckling? Då är denna tjänst rätt för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos DB Cargo Full Load Solutions.

Om företaget

DB Cargo Full Load Solutions är en del av Deutsche Bahn, som erbjuder multimodala transporter inom Europa samt till och från Asien. DB Cargo tillhandahåller branschexpertis inom olika transportalternativ som inkluderar intermodala transportlösningar, väg- och järnvägstransporter samt sjötransporter. För DB Cargo är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du blir en del av ett europeiskt logistiknätverk med över 30 000 kollegor över hela Europa. DB Cargo tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Tjänsten är placerad i Malmö där du kommer bli del av ett ambitiöst, drivet och familjärt team.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare äger du kund- och affärsansvaret för att utveckla den produkt du säljer samt ta fram unika kundlösningar. Dina kunder är mellanstora och stora bolag i Sverige och erbjuder dem intermodala transportlösningar. Du kommer mestadels att arbeta med nykundsbearbetning och ansvarar för att utveckla försäljningen till såväl nya som befintliga kunder. I din roll fokuserar du på att skapa nya långsiktiga relationer med kunder. Säljprocessen är av varierad karaktär och innefattar både korta och längre affärer. Här skapar du kundspecifika transportlösningar, mestadels lastbilstransporter.

I tjänsten ingår resor huvudsakligen inom Sverige. Mot bakgrund av resandet ingår även bil i tjänsten.

* Ansvar för säljprocessen
* Nykundsbearbetning och utveckling av försäljning
* Skräddarsy transportlösningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet från transportförsäljning
* Meriterande med erfarenhet av att arbeta i internationell miljö
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med kunskaper i tyska
* God dator- och systemvana
* B-körkort

Vi söker dig som har god affärsförståelse och förmåga att anpassa dig efter kontaktperson, då du arbetar i en internationell miljö och med personer inom olika yrkesgrupper. Du har en god social kompetens och strävar efter att bygga långsiktiga relationer i ditt arbete. Vidare söker vi dig som driver ditt arbete framåt självständigt och tar initiativ till förbättringar och nya idéer när du ser potential i nya lösningar. Utifrån tjänstens karaktär tror vi också att du är resultatinriktad, nyfiken och brinner för affären.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 jan. 2024 (44 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare