Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Trafikplanerare till Bergkvarabuss

Ansök nu

Har du erfarenhet av trafikplanering och trivs med att arbeta i en koordinerande roll? Är du dessutom en noggrann och lösningsorienterad person? Hos Bergkvarabuss erbjuds du en bred tjänst där du ges möjlighet till utveckling och vara med på företagets fortsatta resa. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Mekka Traffic AB som är koncernens moderbolag.

Om företaget

Bergkvarabuss AB är en av de största aktörerna inom den svenska bussbranschen. Företaget bedriver busstrafik inom områdena upphandlad kollektivtrafik, skoltrafik samt beställningstrafik. Verksamheten kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska bussbranschen utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling där Bergkvarabuss är med och driver utvecklingen framåt. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige och har runt 2500 medarbetare.

Arbetsuppgifter

I rollen som trafikplanerare ansvarar du för hela kedjan från planering av tidtabeller, optimerande planer till resursplanering och schemaläggning av förare. Du arbetar med flera trafikområden och stöttar aktivt den lokala driftledningen för aktuellt trafikområde. Du har extern kontakt med länstrafikbolag och får stort ansvar för att utveckla trafiken samt öka antalet resande inom aktuellt trafikområde. Ditt viktigaste uppdrag är att tillsammans med trafikhuvudmän och beställare bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. I tjänsten ges du möjlighet till stort individuellt ansvar. Arbetet ställer även krav på att kunna hantera stora mängder information samt upprätta tidsplaner, samt disponera arbetet för att hålla deadlines.

Rollen innebär även nära samarbete med anbudsavdelningen. I detta ingår att arbeta fram underlag i samband med anbudsförfarande samt utveckling av trafik- och anbudslösningar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning med inriktning mot trafik eller logistik
* Minst 3-4 års arbetslivserfarenhet av en roll där du har arbetat med trafikplanering, trafikutveckling eller liknande
* Meriterande med tidigare erfarenhet av arbete med anbud
* Mycket god dator- och systemvana samt erfarenhet av trafikplaneringssystem
* B-körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift

För att lyckas i rollen tror vi att du som söker är en person som har förmågan att vara både detaljorienterad och helhetsfokuserad i ditt arbete. Du är noggrann och tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, där du ser till att utförandet blir bra samt säkerställer att allt blir slutfört i tid. Vidare är du lösningsorienterad och har kunden samt resenären i fokus. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Uppdraget innebär långa ledtider och därför är det viktigt att du har vana och förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. För att kunna hantera intensiva perioder på ett bra sätt är du noggrann med planeringen i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare