Hoppa till innehåll

Har du erfarenhet inom transport- och logistikbranschen och trivs med att arbeta koordinerande och lösningsorienterat? Vi söker nu en Trafikkoordinator till Malmö med start omgående!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i sex månader med mycket goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

Hos företaget är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du bidrar tillsammans med 74 000 kollegor världen över till en samhällsviktig funktion. Företagets dedikerade kontrolltorn levererar heltäckande logistiklösningar för stora kunder över hela Europa. Deras ambition är att kvalitet ska genomsyra allt de gör, för att tillsammans skapa det vinnande laget.

Oavsett om det handlar om företagets kundrelationer eller anställda är det grundläggande att de alltid står upp för ett schysst spel. Om du vill spela i det vinnande laget - bli en av oss!

Arbetsuppgifter

Nu söker företaget en kollega till sitt team i Malmö och i rollen deltar du tillsammans med en grupp dedikerade medarbetare i den operativa driften och styrningen av transporter för era kunder. Som Trafikkoordinator arbetar du koordinerande och administrativt med att dirigera och planera laster av volymer till andra länder inom Europa. Med dator som främsta verktyg tar du emot bokningar och ser till att hitta de mest kostnadseffektiva transportlösningarna. Du ingår i ett sammansvetsat team och samarbetar nära de andra trafikkoordinatorerna.

I rollen är du ansvarig för att kontrollera att kunder och leverantörer följer rutiner och procedurer genom övervakning, spårning och EDI-flöden. Att därtill vidta åtgärder vid eventuella avvikelser samt understödja kollegor med statistik för utvärdering och uppföljning av tjänster. Det ingår även en rad arbetsuppgifter när det kommer till det operativa, exempelvis att:

* Beställa, mottaga och validera kundens beställning
* Planera lastbokning, transportbokning och schemaläggning
* Utföra etiketter vid transitrapportering
* Löpande förbättringsarbete med fokus på lean

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet inom transport- och logistikbranschen
* Arbetslivserfarenhet av liknande roll
* God datorvana
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Eftersom arbetet periodvis innebär högt tempo ser vi att du är en stresstålig person som trivs att ha mycket att göra. Du är lösningsorienterad och koordinerad med förmågan att hela tiden tänka ett steg längre. Du har ett flexibelt arbetssätt och håller god struktur och ordning i ditt arbete. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 maj 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare