Hoppa till innehåll

Team Manager Leasing till Ikano Bank

Har du tidigare arbetat med leasing och har erfarenhet av ledarskap? Drivs du av att skapa engagerade och positiva medarbetare? Vill du även vara med på en spännande resa och leda Ikano Banks dedikerade team inom leasing? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ikano Bank AB.

Om företaget

IKANO Bank erbjuder enkla och gynnsamma lån och besparingsprodukter till privatkunder, detaljhandelstjänster samt leasing- och faktureringslösningar för företag. IKANO Bank har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Storbritannien, Polen, Tyskland och Österrike och ingår i Ikano-gruppens finansiella verksamhet. IKANO är ett internationellt företag med banker, försäkringar, bostäder och detaljhandel. Ikano-gruppen grundades 1988 och ägs av Kamprad-familjen. Kontoret är placerat på Hyllie i Malmö. Här erbjuds du en familjär miljö med högt i tak och god gemenskap.

Ikano Bank står inför en spännande förändringsresa där du i denna roll utgör en avgörande del i att leda och stödja teamet genom förändringen.

Arbetsuppgifter

I rollen som Teamchef inom leasing ansvarar du för att leda, koordinera och prioritera arbetsuppgifterna inom ditt team. Du ansvarar för att säkerställa att vi levererar goda kundupplevelser genom att se till att dina teammedlemmar har den kompetens som krävs för att utföra sina arbetsuppgifter. Vidare är du ansvarig för optimering av resursanvändning inom teamet och arbetar aktivt för att uppnå affärsmål och hög kundnöjdhet.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
* Ge tydlig riktning, motivation och stöd till ditt team för att uppnå mål och resultat
* Effektivt kommunicera mål, förväntningar och förändringar inom organisationen till teamet
* Identifiera och stödja individuell utveckling inom ditt team

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet från en roll där du har arbetat med leasing inom B2B
* Tidigare erfarenhet av en roll som innefattat ledarskap och personalansvar
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* Mycket god dator- och systemvana

Vi tror att du som söker är en lagspelare som trivs i en ansvarstagande roll. I ditt arbete är du noggrann, proaktiv och har förmågan att identifiera områden som behöver förändras eller vidareutvecklas. Vidare är du flexibel och trivs i en dynamisk miljö med högt tempo. Du ser alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat där din förmåga att bygga positiva relationer bygger på ett genuint intresse att hjälpa andra. I ditt ledarskap är du coachande, lyhörd och tydlig i din kommunikation. Slutligen ser vi att du har en naturlig fallenhet att tillhandahålla god kundservice och strävar alltid efter att överträffa förväntningar hos kunder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hyllie, Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (44 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Malmö stad
Administration
Företagslogga
Malmö stad
Administration
Företagslogga