Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till Somfy

Ansök nu

Har du ett intresse för teknik, är serviceorienterad och redo att anta nya utmaningar i karriären? Drivs du av att arbeta med hög kvalité och har en god kommunikativ förmåga? Vi söker dig som tar stort ansvar och trivs i en självgående roll!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Somfy.

Om företaget

Från den första rulljalusimotorn, som utgjorde slutet för vevhandtaget, till smarta hem-lösningar, har Somfy spenderat de senaste 50 åren med att hjälpa till att göra livet enklare för miljoner användare runtom i världen. Varje dag föreställer företagets sig morgondagens hem för och tillsammans med dig; bekvämare, mer hållbart och säkrare. Somfy skapar nya, pålitliga och hållbara lösningar som ger ett bättre liv och ökat välbefinnande. Företaget är idag världsledare på motorer för solskydd och har dessutom lösningar inom säkerhet och smarta hem. I Sverige omsätter Somfy 100 MSEK och har cirka 20 anställda med kontor i Malmö och Bromma. Nu söker Somfy en ny medarbetare till Malmö kontoret.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker hos Somfy ansvarar du för högkvalitativa serviceuppdrag. Du ingår i Somfys serviceteam som består av sex personer. I den här rollen ansvarar du för service, driftsättning, felsökning av våra styrsystem i södra Sverige. Arbetet är fritt och du utgår från kontoret i Hyllie/Malmö. Du är den drivande kraften i Somfy projekt på fältet och arbetar i huvudsak med kommersiella fastigheter som kontor, sjukhus, skolor. Somfy erbjuder en arbetsplats där du kan utvecklas i ett team av kollegor som har kul på jobbet. Du utgår från Hyllie/Malmö men det förekommer resor i tjänsten vilket beroende på din geografiska placering kan innebära övernattning vid enstaka tillfällen. Tjänstebil ingår i tjänsten.
* Du ansvarar för att utföra varje serviceuppdrag enligt Somfy höga krav på kvalitet och säkerhet
* Upptäcka, föreslå och återrapportera eventuella förbättringsmöjligheter och åtgärdsförslag till kund
* Daglig kontakt med kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom el/automation
* Några års arbetslivserfarenhet av liknande roll
* Meritande med el behörighet B eller högre
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
* B körkort
Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. Du sätter alltid kunden i fokus och lägger ner tid på att skapa god kontakt med dem. Du anstränger dig för att leverera lösningar genom att jobba rådgivande i kontakten med kunderna, och du ser alltid till att göra det lilla extra. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. Du blir motiverad av problemlösning och anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning till Somfys kunder.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Malmö, Hyllie
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juli 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare