Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker till Nederman Nordic AB

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet som servicetekniker? Drivs du av att arbeta med daglig kundkontakt och har en god kommunikativ förmåga? Vill du bidra till en säker arbetsmiljö och minska miljöpåverkan, sök redan idag till Nedarman som nu söker en servicetekniker!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nederman Nordic AB.

Om företaget

Nederman Nordic AB erbjuder produkter och lösningar för industriell luftfiltrering som bidrar till en ren och säker arbetsmiljö, minskar miljöpåverkan samt effektiviserar produktionen. Deras yttersta målsättning är att skydda människor, maskiner och miljö från skadliga effekter av industriella processer. På så sätt bidrar Nederman till att skapa säkra arbetsplatser, effektiv produktion och betydande miljövinster. De är cirka 2100 anställda i 25 länder med huvudkontor i Helsingborg.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker hos Nederman ansvarar du för högkvalitativa serviceuppdrag primärt i västra Skåne, men det till viss del kan det även förekomma arbete i södra delarna av Halland och södra Småland. I den här rollen ansvarar du för service, underhåll och installation. Du kommer ha daglig kontakt med kunder och fokus kommer vara merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster. Arbetet är fritt men du utgår från kontoret i Helsingborg eller hemifrån. Det förekommer resor i tjänsten vilket beroende på din geografiska placering kan innebära övernattning vid enstaka tillfällen. Servicebil ingår i tjänsten.

* Arbetar självständigt ute hos företagets kunder med service, underhåll och installation
* Fokus på merförsäljning av tilläggsprodukter och servicetjänster
* Daglig kontakt med kunder

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad eftergymnasial utbildning
* Några års arbetslivserfarenhet i rollen som tekniker
* Erfarenhet inom industribranschen
* Ventilationskunskaper och elbehörighet är meriterande
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
* B körkort

Vi tror att ett genuint intresse för teknik och att du har goda ventilationskunskaper är viktigt för att trivas i den här rollen. Det kommer vara en fördel om du haft en liknande roll tidigare och gärna bakgrund eller vana av att ha arbetat i industrimiljö. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. Du sätter alltid kunden i fokus och lägger ner tid på att skapa god kontakt med dem. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. Du blir motiverad av problemlösning och anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning till Nedermans kunder. I den här rekryteringsprocessen läggs stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Sydvästra Skåne
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare