Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicetekniker inom storkök

Publiceringsdatum
30 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du något års erfarenhet inom tekniskt eller mekaniskt arbete som innefattat felsökning? Trivs du i en servicenära roll och vill arbeta med teknisk problemlösning i en varierad miljö? Vi söker dig som trivs i en självständig roll samtidigt som du har kunniga kollegor nära till hands.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Culligan Storköksservice AB.

Om företaget

Culligan Storköksservice AB är en rikstäckande sälj- och servicepartner för storköksutrustning. De hjälper sina kunder från allt med planering och projektering till försäljning, installation och reparation. Deras kunder är allt ifrån privata företag till offentlig sektor och förvaltning. Culligan Group är en internationell koncern med huvudkontor i Chicago, USA. Koncernen har 14 000 anställda med verksamhet i stora delar av världen och består av 35+ varumärken.

De nordiska företagen sysselsätter totalt cirka 370 personer och levererar olika dricksvattenlösningar samt kaffe- och storkökskoncept.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du i huvudsak med felavhjälpning, installationer av produkter samt förebyggande underhåll ute hos kunder. I rollen ansvarar du för att planera, samordna och genomföra dina egna serviceuppdrag. Tjänsten är omväxlande och ger goda möjligheter att jobba självständigt. Du styr till stor del din egen vardag tillsammans med teamledare, kundtjänst, kunder och kollegor. Du tilldelas en servicebil och har möjlighet att utgå från din hemadress. Regionen har kontor och reservdelslager i Malmö och söker nu en medarbetare som vill bli en del av och bidra till deras fortsatta tillväxtresa.
* Felavhjälpning, installationer av produkter samt förebyggande underhåll ute hos kunder
* Planera, samordna och genomföra dina egna serviceuppdrag
* Egen servicebil och styr ditt eget arbete

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Något års erfarenhet inom tekniskt eller mekaniskt arbete, som innefattat felsökning, exempelvis från större maskiner, bilmekaniker, tågreperatör/tågtekniker eller annan seviceteknikerroll
* Du behöver ha vana av el samt att laga tekniska saker
* B-körkort
* Svenska och engelska i tal & skrift

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har ett stort intresse av teknik samt har en god problemlösningsförmåga och snabbt kan se lösningar på tekniska problem. Du bör vara självgående men även en lagspelare då alla i teamet är ansvarstagande och jobbar tillsammans. Då kundkontakt är en stor del av jobbet så ser vi att du har en god kommunikativ förmåga samt har lätt för att lyssna och ta in andras behov och information.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.