Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Servicecentermedarbetare / Administration

Vill du bli en del av ett härligt team med stort driv och engagemang? Trivs du med administrativa uppgifter och vill lära dig mer om logistikbranschen? Vi söker just nu en motiverad och kommunikativ person till ett stort och väletablerat företag i Malmö. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget är en global koncern som arbetar med att leverera logistiktjänster till kunder runt om i världen. Tjänsten är placerad i Malmö där du kommer bli del av ett ambitiöst och drivet team.

Arbetsuppgifter

Som Servicecenter-medarbetare ingår du i ett team som tillsammans tillhandahåller deras kunder och vår logistikpartner bästa tänkbara service. I ett högt tempo och med en hög servicenivå agerar du och övriga i teamet en central roll för frågor rörande Parcel International. Utöver externa kunder är du även behjälplig internt, där du delar med dig av din expertis för produkten. Du blir en viktig del av ett internationellt team som har mycket på gång och som alltid strävar efter att ge bästa möjliga service såväl internt som externt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning
* Meriterande om du har erfarenhet från logistikbranschen
* God system- och datorvana
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi tror att du som söker motiveras av att ge förstklassig service, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du föredrar ett arbete med högt tempo och tidspressade situationer påverkar inte kvaliteten i ditt arbete. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, en öppen inställning till andra människor samt uppskattar och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen ser du möjligheter i förändringar, räds inte av utmaningar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 maj 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare