Säljare till kommande rekryteringar i Malmö området

Säljare till kommande rekryteringar i Malmö området

Har du ett intresse eller tidigare erfarenhet inom försäljning? Drivs du av att bygga nya relationer med kunder och är en resultatorienterad person? Vi har många förfrågningar inom försäljning just nu och söker dig som vill utvecklas vidare inom karriären!

Om tjänsten

Hur långt ett uppdrag är specificeras vid uttalat behov. I detta stadie har vi ingen tjänst kopplad till annonsen utan vi träffar gärna dig på en förutsättningslös intervju. Vår målsättning är att kunna matcha kandidater som uppfyller samtliga krav med uppdrag i framtiden.

Om företaget

Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare har du en självständig roll där du ansvarar för att driva och äga hela försäljningsprocessen, från uppsökande säljverksamhet mot nya kunder till att bygga långsiktiga relationer med befintliga kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att planera och genomföra kundbesök, ta fram affärsförslag, förhandla samt slutföra affärer. Du har ofta ansvar över ett av företags kundsegment och utgår ifrån ett specifikt distrikt. I vissa fall är du hemmastationär och utgår ifrån hemmet medan i andra fall utgår du ifrån företagets lokala kontor. I roller inom försäljning hos våra kunder arbetar du ofta utefter uppsatta mål och KPI:er. Introduktion hålls och många gånger erbjuds även en utbildning i företagets produktsortiment eller tjänsteutbud.

* Prospektera efter nya potentiella kunder
* Bokning och utförande av införsäljande kundmöten
* Avsluta affärer och skriva offert
* Skapa långvariga kundrelationer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning, utbildning inom försäljning är meriterande
* Erfarenhet av försäljning
* God datorvana och erfarenhet av arbete i affärssystem
* Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
* B-körkort

Vi tror att du som söker är resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären. Ditt stora intresse för affärer gör att du har förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Vidare har du en god social förmåga, är duktig på att bygga långsiktiga relationer och tycker om att ha många kontaktytor. Du känner dig bekväm i mötet med nya människor och trivs som bäst i sociala situationer. Avslutningsvis tror vi att du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt samt har en förmåga att fatta egna beslut. För att lyckas i rollen krävs en nyfikenhet, mod och utvecklingsvilja.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2023 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.