Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Reseräkningsadministratör till SGDS Gruppen

Tycker du om att grotta ner dig i siffror och är intresserad av ett arbete med mycket eget ansvar? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med utläggshantering och reseräkningar? Hos SGDS Gruppen får du möjlighet att arbeta i ett spännande bolag som befinner sig i en förändringsresa där du ges utrymme att växa i rollen som reseräkningsadministratör.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SGDS Gruppen.

Om företaget

Saint-Gobain Sverige omfattar bolag inom Distribution och Produktion. Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Alla bolagen är specialister inom sina branscher och sätter en stor ära i att vara det. I bolagen finns ett stort engagemang, en gedigen bransch- och produktkompetens och mängder av starka kundrelationer. Här kan du läsa mer om SGDS Gruppen: Https://www.sgdsgruppen.se/

Arbetsuppgifter

Som reseräkningsadministratör har du en koordinerande roll där du ansvarar för uppgifter av olika komplexitet och omfattning. Du arbetar bland annat med att genomföra kontroller av underlag som kopplas till reseräkningarna och säkerställer att rätt avtalsregler följs i systemet. Du arbetar även med att kontroller friskvårdbidrag mot externa och interna regelverk och säkerställer korrekta originalunderlag. I rollen ansvarar du även för att återkoppla till medarbetare om utlägg, reseräkningar eller friskvård inte stämmer och att kontinuerligt uppdatera manualer och utbildningsprogram.

Du kommer att ingå i ett team om 11 personer bestående av bland andra löneadministratörer, lönespecialister, reseräkningsspecialist och systemspecialister. Tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa ett effektivt och välfungerande lönearbete på företaget. Utöver ditt team samverkar du även med HR och ekonomi samt stöttar chefer i frågor.

* Genomföra kontroller av underlag som kopplas till reseräkningarna
* Uppdatera manualer och utbildningsprogram
* Kontrollera friskvårdsbidrag mot externa och interna regelverk samt säkerställa rätt originalunderlag
* Återkoppla till medarbetare om utlägg, reseräkning eller friskvård inte stämmer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Några års erfarenhet av liknande roll där du har arbetat med utläggshantering
* Goda kunskaper om kontoplan, lagar, regler avgifter och skatter
* God systemvana
* Meriterande med eftergymnasial utbildning
* Meriterande med erfarenhet från NetExpense och Skovik

Vi söker dig som utför dina arbetsuppgifter noggrant på ett strukturerat sätt med ett öga för detaljer. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och är mån om att skapa god stämning. Vidare är du nyfiken och har en vilja att lära dig för att kunna utvecklas, både personligen men även för att kunna föra bolaget framåt tillsammans med dina kollegor. Vi ser att du trivs med att agera på eget initiativ och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är flexibel i ditt arbetssätt, kan anpassa dig efter olika situationer och hjälper gärna till med det som behövs, både högt och lågt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 maj 2023 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare