Hoppa till innehåll
Ansök nu

Är du en driven, kommunikativ och strukturerad person? Drivs du av att jobba i ett sammansvetsat team som tycker om att arbeta praktiskt och hjälpa andra människor? Som reparatör på HSB erbjuds du en roll med stort eget ansvar där du får möjligheten att arbeta i en lösningsorienterad miljö med fokus på hög kvalité.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos HSB.

Om företaget

HSB Malmö som bildades 1925 är en av Sveriges 25 självständiga HSB-föreningar. Med fler än 53 000 medlemmar är vi en av de mer tongivande. Verksamheten bedrivs som en medlemsägd kooperativ ekonomisk förening i sex kommuner - Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge. Utöver att HSB Malmö äger drygt 2500 hyresrätter och förvaltar över 30 300 bostadsrätter, erbjuds administrativa och tekniska konsulttjänster till såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar. Läs mer om HSB på www.hsb.se.

Arbetsuppgifter

I rollen som reparatör på HSB kommer du ingå i ett sammansvetsat team där du alltid ansvarar för att ge en fin service och ett bra bemötande till hyresgästerna på HSB. I den här rollen ansvarar du för enklare till medelsvåra reparationer. Reparationerna varierar och det kan innebära att fixa läckande kranar till att skruva fast köksluckor som tappat fästet. Du arbetar dagligen med att ha tillsyn på våra fastigheter samt den dagliga kontakten med våra hyresgäster tillsammans med kundvärden på HSB. Arbetet är fritt men du utgår från kontoret i Malmö. Servicebil ingår i tjänsten.

* Arbetar självständigt ute hos HSB hyresgäster
* Ansvarar för enklare och medelsvåra reparationer samt ha tillsyn av de olika fastigheterna
* Ansvarar att de som bor eller arbetar i en fastighet ska tillbringa sina dagar i en bra och välfungerande miljö.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasieutbildning inom fastighetsteknik
* Arbetslivserfarenhet av fastighetsteknik, drift, snickeri, måleri, VVS
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
* Vana av arbete i felanmälningssystem
* B körkort

Vi tror att ett genuint intresse för fastigheter är viktigt för att trivas i den här rollen som reparatör på HSB. Det kommer vara en fördel om du haft en liknande roll tidigare inom fastighetsbranschen. Som person är du ansvarsfull, engagerad, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. Du sätter alltid hyresgästerna i fokus och lägger ner tid på att skapa god kontakt med dem. I den här rollen förväntas du ta eget ansvar. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. I den här rekryteringsprocessen läggs stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Malmö omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare