Relationsskapande Chaufförer / Distributörer

Relationsskapande Chaufförer / Distributörer

Är du en serviceinriktad, ambitiös och kommunikativ person som drivs av att arbeta i en föränderlig miljö med stora utvecklingsmöjligheter? I den här rollen är du så mycket mer än en chaufför/lagermedarbetare - du är en viktig ambassadör. Quatra befinner sig på en spännande tillväxtresa och har stora ambitioner framåt. Det här vill du inte missa!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Quatra är från början ett litet familjeföretag som växt till att bli marknadsledare inom deras bransch. Idag är Quatra ett framgångsrikt internationellt företag som ett resultat av många års erfarenhet och specialisering, med fokus på service, hållbar verksamhet och flexibilitet. Företaget har sin verksamhet runtom i Europa. De söker nu därför chaufförer som vill vara med på en stor tillväxtresa i Sverige och som uppskattar ett varierande arbete där man har nära dialog med både kunder och kollegor.

Arbetsuppgifter

I rollen som chaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att med lastbil åka ut till företagets kunder och ge god service samt transportera produkter till Quatras lager. Arbetsuppgifterna är till stor del fysiskt krävande i form av byte av produkter som innebär tyngre lyft. Rollen består även av ett utbrett servicearbete där du är ansiktet utåt för företaget och förväntas knyta kontakt med både nya och befintliga kunder. I din roll som chaufför innebär ditt arbete stor frihet under ansvar där du förväntas kunna prioritera dina körningar samt utöka kundnätverket mellan hämtningar för att bidra till företagets tillväxtresa.

* Lastbilsskörning
* Kundservice
* Prioritera och planera körningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* B-körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
* God fysik för att klara tunga lyft
* Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt servicearbete är meriterande
* Meriterande med C och CE körkort

För att trivas i denna roll behöver du vara en serviceinriktad och lösningsorienterad person. Du anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning, och har en positiv inställning till eventuella problem som kan dyka upp. För att trivas i den här rollen trivs du med att jobba i ett högt tempo med en hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och brinner för att ge god service till dina kunder. Avslutningsvis utför du alltid dina arbetsuppgifter ordentligt och har en grundlig arbetsprocess som säkerställer att inget lämnas ogjort.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse
Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/
Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Sökord: Chaufför, Distrubitör, lastbil, körning, service, kundkontakt, B-körkort, C-körkort, CE-körkort, fysiskt arbete,

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.