Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Regionchef till LK Systems

LK Systems söker en Regionchef som vill bli en del av en av Nordens ledande VVS leverantörer. Här får du arbeta i en framgångsrik, ekonomiskt stark och långsiktig familjeägd koncern, i ett stimulerande och varierande arbete tillsammans med ett ambitiöst och mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos LK Systems AB. LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. De erbjuder tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På LK Systems karriärssida kan du läsa mer om hur deras kollegor tycker det är att jobba på LK.

Om företaget

LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och vi är stolta över vår resa hittills. Vår historia bygger på en nyfikenhet att lära nytt och förbättra. Men också en oräddhet för att lägga om kursen när det behövs. Att ständigt förbättra det vi gör skapar på sikt säkerhet och hållbarhet för våra kunder, oss själva och vår omvärld och är vårt bidrag till de kommande generationerna. Vi älskar det vi gör.

LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem. Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden.

Arbetsuppgifter

I rollen som Regionchef ansvarar du för att driva, planera och leda verksamheten för region Syd. Du har personalansvar för ett team på 15 personer därav fem utesäljare, nio innesäljare/teknisk support och en receptionist. Du är fullt engagerad i den operativa verksamheten genom att agera bollplank, ha löpande avstämningar med personal, vara med på sambesök ute hos kunder och stötta personalen vid lämning av offerter, avtalsfrågor eller marknadsfrågor. Du coachar och leder personalen på ett effektivt och stimulerande sätt och tillsammans med ditt team sätter du upp mål, planerar och genomför marknadsaktiviteter, utbildningar och konferenser. Du har budget och försäljningsansvar och rapporterar till försäljningschefen för LK Systems Sverige. LK Systems försäljning i Sverige uppgår till ca 1 500 MSEK och är indelad i fyra regioner. Försäljningen i Region Syd uppgår till ca 400 MSEK.

* Personalansvar, försäljning och budgetansvar
* Sambesök ute hos kunder
* Stöttning vid lämning av offerter och avtalsfrågor

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med personal och budgetansvar inom en byggrelaterad verksamhet
* Erfarenhet från VVS-branschen är starkt meriterande
* Erfarenhet från verksamhet med liknande affärsmodell är meriterande
* Körkort B
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

För att lyckas i rollen som Regionchef är du en trygg och relationsbyggande person med stark kommunikativ förmåga. Du skapar förtroende hos kunder och leverantörer så väl som kollegor och medarbetare och har lätt för att få med dig folk. Du är engagerad, lyhörd och trivs i en roll där du får arbeta nära den operativa verksamheten och vara en stödjande funktion. Du är mål och resultatinriktad och tar stort ansvar för att säkerställa att verksamheten fortsätter att bibehålla goda kundrelationer. Du arbetar även strategiskt och bidrar till fortsatt utveckling av både personal och verksamhet med en god affärsförståelse och långsiktigt byggande.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 apr. 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare