Hoppa till innehåll
Ansök nu

Är du en flexibel och lösningsorienterad person med känsla för service? Har du tidigare erfarenhet av administrativt-serviceorienterat arbete och trivs i en bred roll där du får arbeta hands-on? Då kan detta vara tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag som initialt sträcker sig till mars 2024. Du jobbar i ett nära samarbete med receptionsansvarig och får en gedigen upplärning kring dina ansvarsområden och arbetsuppgifter. I den här rollen får du inledningsvis en anställning hos Bravura, detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som Receptionist innefattar varierande arbetsuppgifter med ansvar för receptionen. Du har en viktig roll med syfte att få det dagliga på kontoret att fungera. Du ansvarar bland annat för att besvara inkommande mejl och telefonsamtal. En viktig del av rollen är att du säkerställer att arbetsstationer är fungerande och hanterar felanmälningar som berör företagets lokaler. En del av arbetet innebär att du tar emot företagets besökare i receptionen på ett vänligt, engagerat och professionellt sätt. Vidare i rollen förväntas du vara behjälplig vid lokala arrangemang som exempelvis kundevent.
Detta är en roll som passar dig som trivs i att jobba självständig med många kontaktytor, där din serviceförmåga får lysa!

* Skapa en trivsam arbetsplats
* Ta emot besökare i reception
* Agera på interna supportärenden genom företagets ticket-system rörande interiören

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Något års arbetslivserfarenhet från en roll med liknande arbetsuppgifter
* Gymnasieexamen
* Mycket goda kunskaper i tal och skrift, både svenska och engelska

För att trivas i rollen tror vi att du som söker är en person som brinner för att ge god service och är mån om att ge ett gott bemötande till andra runt omkring dig. Du har ett prestigelöst förhållningssätt, är strukturerad och har en positiv inställning. Du har också en förmåga att se saker som behöver göras, hittar självständigt lösningar på problem samt tar egna initiativ och beslut.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare