Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Onsite tekniker / Supporttekniker till kommande uppdrag i Malmö området

Ansök nu

Är du i början på din karriär och vill hitta en roll där du kan utvecklas och växa inom IT? Är du en lösningsfokuserad och datorvan person? Vi har många förfrågningar inom IT just nu och söker dig som vill utvecklas vidare inom karriären!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Arbetsuppgifter

Som onsitetekniker är din huvudsakliga uppgift att byta ut och installera nya datorer ute hos företagets kunder i närheten av Malmö. Du arbetar uteslutande hos användarna för att migrera nya datorer och följer upp att allt gått bra. Du arbetar självständigt men har vid behov en delprojektledare och övriga teamet till hjälp.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Gymnasial utbildning med inriktning IT eller data
* Meriterande med erfarenhet med liknande arbetsuppgifter
* Mycket god datorvana
* Kunskap och erfarenhet i exempelvis Windows 10 och Office 365 (meriterande)
* Goda kunskaper i svenska
* B-körkort

Då du spenderar mycket tid ute hos användarna tror vi att du är öppen, serviceinriktad och social. Utöver din goda datorvana ser vi gärna att du har ett pedagogiskt arbetssätt och stort tålamod då du kommer möta användare med olika nivå av IT-kunskap. Därtill är du noggrann och lösningsorienterad med fingertoppskänsla.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö omnjed
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 nov. 2023 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare