Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Montör / Verkstadsarbetare

Ansök nu

Har du ett intresse för el och teknik? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta som montör? Här erbjuds du en möjlighet att bli del av ett sammansvetsat team och företag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Bravura företräder ett litet men väletablerat bolag som varit verksamma sedan 1970-talet i drivmedelsbranschen. Företaget utvecklar och tillverkar betalterminaler och system till drivmedelsanläggningar. Produkterna används för att förmedla betalning på drivmedel, kontrollera och registrera alla typer av drivmedel. Därför är driftsäkerhet, pålitlighet och kvalitet av alla produkter ytterst väsentligt. Bolaget har internationella ägare.

Arbetsuppgifter

I rollen som montör arbetar du främst med rent montagearbete men även kundspecifika produktanpassningar. Här bygger du samman och kopplar elektroniska komponenter i produkterna. Det ingår även moment kopplade till mekanik och mjukvara i arbetet.

Vanligt förekommande uppgifter:
* Montering av kopplingar och förbereda kablar, klippa kablar etc
* Supportsamtal med kunder
* Installation av terminal på plats hos kund

Du arbetar tillsammans i ett team med ytterligare tre personer och inledningsvis får du en gedigen utbildning i arbetet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med inriktning mot el/teknik
* Intresse för el och teknik
* Flytande svenska och engelska i tal och skrift
* Tidigare erfarenhet från praktiskt arbete, exempelvis som montör, elektriker eller liknande är starkt meriterande

Vi letar efter dig som är tekniskt lagd och driven som person. Du uppskattar att jobba i team samtidigt gillar du att ta ansvar. För att du ska trivas i rollen är du även serviceinriktad och motiveras av att ge våra kunder service av första klass. Vi ser även du tycker om att jobba med rutinarbete såväl som att tänka flexibelt och lösningsorienterat. Du har en förståelse för att i ett mindre företag krävs det ett prestigelöst förhållningssätt men att du på sikt arbetar med en varierad roll med stora möjligheter att växa med ansvar. Som del av ett växande företag ser du behovet att standardisera, förbättra och skapa nya rutiner för arbetet framåt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare