Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Marknadskommunikatör till NE

Publiceringsdatum
21 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet inom marknadsföring och är öppen för en ny utmaning? Trivs du i en roll där dina initiativ uppskattas och tas tillvara på? Motiveras du av att arbeta för ett företag som tror på styrkan hos sina anställda och strävar efter att ständigt utvecklas? NE söker dig som vill bli en del av ett familjärt team där du ges goda möjligheter till utveckling. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos NE.

Om företaget

NE Nationalencyklopedin är ett av Sveriges mest ansedda kunskapsföretag och erbjuder digitala kunskapstjänster till en majoritet av Sveriges skolor, universitet samt bibliotek, såväl små som stora företag, public service, myndigheter och annan offentlig verksamhet. De arbetar också med digitala läromedel, från lågstadiet till gymnasiet. Kulturen är pragmatisk, prestigelös och de älskar feedback för att utvecklas. Här jobbar människor med mycket energi och höga krav på kvalitet och trovärdighet. Det balanserar de med upptäckarlust och modet att våga ta risker för att fortsätta ligga i topp och skapa en briljant produkt. De tror på styrkan hos sina anställda och strävar alla efter att utveckla NE. Och sig själva.

På NE ses mångfald bland personalen som en superkraft och en förutsättning för deras utveckling framåt. De gillar olika och strävar efter en jämn fördelning på sin arbetsplats. NE Nationalencyklopedin har en stolt historia och en lika spännande framtid.

Arbetsuppgifter

I rollen som marknadskommunikatör förväntas du att skapa och planera kampanjer och innehåll till sociala medier. Du kommer även att producera innehåll till bloggar, nyhetsbrev och ta fram sälj- och utbildningsmaterial. Utöver dina kollegor i marknadsteamet arbetar du i nära samarbete med företagets säljkår, support och redaktion. Vardagen präglas av ett högt tempo omgiven av dedikerade, ambitiösa och drivna kollegor. Du strävar alltid efter att optimera ditt arbete samt att komma med förenkling- och förbättringsförslag.

* Annonsering i digitala kanaler
* Framtagning av mejl, nyhetsbrev och mejlkampanjer
* Driva projekt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
* Arbetslivserfarenhet av en roll med liknande arbetsuppgifter
* Mycket god svenska och engelska, i såväl tal som skrift
* Meriterande med kunskap inom Adobe Creative Cloud, Google Ads, Meta, HubSpot, WordPress och filmproduktion

Vi söker dig som har förmåga att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och självständigt strukturera ditt arbete. Du driver dina egna processer, ber om hjälp när det behövs och kan ta beslut utan att alltid ha fullständig information. Du motiveras av att dra igång projekt, kommer ofta på nya idéer och infallsvinklar i arbetsrelaterade frågor samt har ett kreativt nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat. Därtill har du en positiv attityd till ditt arbete, drivs av att uppnå företagsgemensamma mål och har intresse och förmåga att samarbeta med andra människor. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 jan. 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Luleå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga