Ledande solcellsmontör / Ledande montör / Arbetsledare till Measol

Ledande solcellsmontör / Ledande montör / Arbetsledare till Measol

Vill du arbeta i en ledande roll med stora möjligheter att utveckla och påverka ditt arbete? Har du några års erfarenhet som solcellsmontör? Är du därtill driven i ditt arbete och har en god initiativförmåga? Då kan rollen som ledande solcellsmontör på Measol bli din nästa utmaning!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Measol.

Om företaget

Measol är i grunden en monteringsfirma för solceller, där de samarbetar med ett flertal olika solcellsföretag som säljer lösningar. Measol (Miljö & Energi Ansvar Sverige AB) grundades 2011 och har fokuserat på att vara experter på marknaden kring solel. Sedan augusti 2020 är Measol en del av Soltechkoncernen. De befinner sig just nu i en mycket expansiv fas och söker därför nya engagerade kollegor, som vill vara med och bidra till utbyggnaden inom solenergi och till ett mer hållbart samhälle!

Arbetsuppgifter

I rollen som ledande montör arbetar du främst ute på plats hos Measols kunder där du tillsammans med ditt team, som består av en eller två montörer, monterar byggnadsställning och solceller på hustak. Arbetsuppgifterna består bland annat av arbetsledning av montörerna där du säkerställer att både tidsplan och kvalitet hålls i projekten. Rollen innefattar även riskanalyser, dokumentation under byggprocessen, kabelförläggning, funktionstest och felsökning. Andra ansvarsområden kan även vara coachning och utbildning av nya medarbetare.

Som ledande montör erbjuds du en förmånsbil. Du kan därför utgå från hemmet och ta dig direkt till projekten ute hos kunderna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst två års erfarenhet som solcellsmontör
* Meriterande med erfarenhet av att leda montörer/installatörer eller motsvarande
* B-körkort
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du får med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö/Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 11 mars 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.