Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Låstekniker till Assemblin

Ansök nu

Är du en erfaren låstekniker med passion för att leverera kvalitativa säkerhetslösningar? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och vara delaktig i att forma samt utveckla låsavdelningen? Vill du dessutom arbeta på ett företag som främjar för en god arbetsmiljö? Då är rollen som låstekniker hos Assemblin rätt för dig!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Assemblin.

Om företaget

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Assemblin erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el - projektering, installation och service. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro.

Arbetsuppgifter

I rollen som Låstekniker på Assemblin arbetar du självständigt och har en central roll i att installera, underhålla och reparera lås- beslag och dörrautomatik. Du arbetar både i mindre och större projekt och har nära kontakt både med kunder samt leverantörer. Utöver det är du med och utvecklar samt formar låsavdelningen tillsammans med arbetsledaren. Dina ansvarsområden inkluderar att:

* Installation och service av lås- beslag och dörrautomatik
* Felsökning och reparation av befintliga system
* Samarbeta med arbetsledaren för att utveckla låsavdelningen
* Rådgivning till kunder och leverantörer om lämplig säkerhetslösning utifrån deras behov

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet av att arbeta som låstekniker eller motsvarande
* God teknisk kompetens
* B-Körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift
* Goda kunskaper i Engelska, tal och skrift
* Certifikat, intyg och mästarbrev är meriterande


För att trivas i rollen som låstekniker är du ordningsam och tycker om att ta ansvar. Du är kommunikativ, serviceinriktad och tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter samt ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 nov. 2023 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare