Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Lagerarbetare / Materialhanterare på 50% till APL

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en ansvarstagande och noggrann person med lagervana? Har du erfarenhet av att följa instruktioner och ser efter ett nytt jobb inom lager på 50%?

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 9 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar hos APL.

Om företaget

APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en etablerad kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APLs ca 500 medarbetare är verksamma vid fem tillverkningsenheter runt om i Sverige. APL har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som skräddarsys för den enskilde patienten. Många beredningar görs till barn och till patienter med olika typer av överkänslighet. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv.

Arbetsuppgifter

Som lagerarbetare tillhör du Materialhanteringen inom APL och ansvarar huvudsakligen för att förse deras tillverkningsenheter inom läkemedelsindustrin med insatsvaror. Du utför också mer traditionellt lagerarbete såsom godsmottagning, inlagring samt plock och kör såväl smalgångstruck, motviktstruck samt ledstaplare. Du samarbetar nära dina övriga kollegor, även om arbetet också innebär självständighet.

* Materialhantering
* Truckkörning
* Plock och pack
* Hantera inkommande och utgående gods

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Truckkort A + B
* Tidigare erfarenhet inom lagerarbete, meriterande inom läkemedels- eller livsmedelsbranschen
* Meriterande med erfarenhet av GMP (Good Manufacturing Practice)
* Obehindrad svenska, både tal och skrift

Vi ser att du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du håller alltid din deadline. Du kan göra det eftersom du planerar ditt arbete noggrant. Du dubbelkollar ditt arbete och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. Din styrka ligger i att hjälpa andra och du trivs i en stöttande roll där du får ge service till andra. När någon ber dig om hjälp är du tillmötesgående och delar gärna med dig av din kunskap till andra.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.