Kvalitetsspecialist till SEVER Pharma Solutions

Kvalitetsspecialist till SEVER Pharma Solutions

Är du en erfaren QA Manager eller Analytisk kemist som vill göra skillnad för kvinnors hälsa? Trivs du i en självgående roll med stort ansvar samt är kommunikativ och trivs med många kontaktytor? SEVER Pharma Solutions söker nu en Kvalitetsspecialist till en spännande tjänst på deras QC-avdelning, sök redan nu!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SEVER Pharma Solutions.

Om företaget

SEVER Pharma Solutions (tidigare QPharma AB) ligger i Malmö där de utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har de levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Deras kunder är allt från stora globala till mindre läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 300 personer.

För mer information om företaget se deras hemsida: www.severpharmasolutions.com.

Som medarbetare på SEVER är det också viktigt att du delar deras värdegrund:
* Göra skillnad
* Nära kunden
* Bästa arbetsplatsen

På QC kommer du till en dynamisk och spännande miljö där du är del av en avdelning som ansvarar för alla analyser inom företaget, från utveckling och validering av metoder för nya produkter till analys av råvaror och färdigvara, samt frisläppning av råvaror. Avdelningen har cirka 50 medarbetare fördelade på tre grupper och supportfunktioner. Grupperna är ansvariga för analys av råvaror, färdigvara respektive analytisk utveckling.

Arbetsuppgifter

I rollen som kvalitetsspecialist tillhör du QC-avdelningen. Du har ansvar för frisläppning av råvaror och förpackningsmaterial och har därför en viktig funktion för att säkerställa kvalitet. Rollen innebär ett stort eget ansvar och kräver god förståelse för analyserna som genomförs på QC-avdelningen. Dina arbetsuppgifter innefattar kontakt med externa laboratorium och trendning av resultat, hantering av avvikelser, granskning och godkännande av specifikationer, utredningsansvar och rapportering samt kontakt med leverantörer och kunder. Du kommer även vara drivande i att utveckla funktionen vidare och kommer att samarbeta och ha kontakt internt med bland annat QA-avdelningen, logistik och produktion. Du har en supporterande roll för gruppchefen där du är behjälplig vid det administrativa och vetenskapliga.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av att arbeta i liknande roll inom QA/QC med kvalitetsarbete, granskning och frisläppning alternativt erfarenhet som analytisk kemist, med fördel inom läkemedelsbranschen
* Erfarenhet av GMP
* Erfarenhet av arbete med farmakopémonografier är meriterande
* Erfarenhet av OOS-utredningar och avvikelseutredningar är meriterande
* Kandidatutbildning inom livsmedelsvetenskap, biologi, mikrobiologi, kemi eller likvärdig utbildning är meriterande
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att trivas i rollen som Kvalitetsspecialist förväntas du ta ett stort eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Att säkerställa att kvalitén i produkterna håller hög nivå är en självklarhet för dig eftersom du arbetar noggrannt och enligt höga krav på kvalitet. Utöver detta kommer du att ha många olika kontaktytor både internt och externt och därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera på ett effektivt sätt. Du har lätt för att fatta både snabba och avgörande beslut även under svåra omständigheter.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.