Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Kundsupport till sommaren

Publiceringsdatum
07 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du en pågående eller nyligen avslutad eftergymnasial utbildning och är på jakt efter ett sommarjobb? Är du serviceinriktad och vill utvecklas inom kundsupport? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Vi förmedlar kontinuerligt tjänster inom området kundservice och söker dig som vill utvecklas inom detta område. Om dina kompetenser och erfarenheter matchar våra kunders behov har du stora möjligheter att få ett nytt jobb snabbt och smidigt. Vi gör alltid urval baserat på kompetens och erfarenhet. Du kommer att vara anställd som konsult hos Bravura och arbeta inom kundservice hos någon av våra kunder. Uppdraget är på heltid och längden på uppdraget baseras på företagets behov under sommaren. Genom att söka denna tjänst blir du matchad mot lediga uppdrag som kan passa din profil. Exempel på aktuella branscher som uppdragen gäller är logistik, transport och telekom.

Om företaget

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare hos våra kunder ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden och order via telefon och mail. Dina arbetsuppgifter kan innefatta att hitta rätt lösning till kund och du administrerar sedan ärendena i affärssystem. Du arbetar tillsammans med kollegor i samma roll som du, där samarbete är en stor del av ditt arbete. Du kommer att erbjudas en introduktion för att skapa en förståelse för företagets arbetssätt och system.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Pågående eller nyligen avslutade eftergymnasiala studier inom relevant område
* Erfarenhet av en roll som innefattat kundservice, orderadministration eller likvärdigt
* God dator- och systemvana
* Du talar och skriver obehindrat på svenska

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig extra för att leverera lösningar. Du sätter kunden i fokus och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tar egna initiativ i arbetet och trivs i en social roll med ett varierat arbetstempo.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är en förutsättningslös ansökan där du anmäler ditt intresse för tillgängliga jobb inom kundservice under sommaren. Vi kan inte garantera att du får ett jobb, men om dina kompetenser och erfarenheter matchar något av de uppdrag vi har inom kundsupport har du stora möjligheter att få ett nytt jobb med nya utvecklingsmöjligheter.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 april 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.