Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

IT Validation Lead till SEVER Pharma Solutions

Ansök nu

Trivs du med att arbeta i en dynamisk och social atmosfär med ett starkt fokus på IT och validering? Vill du utveckla din kompetens i en GMP-reglerad miljö? Nu söker SEVER Pharma Solutions efter en IT Validation Lead som får möjligheten att implementera nya IT-lösningar och optimera deras produktionssystem och processer. Låter detta spännande? Sök redan idag!

About the position

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SEVER Pharma Solutions.

About the company

SEVER Pharma Solutions är en innovativ kontraktutvecklare och tillverkare av läkemedel. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar genom vår omfattande kunskap och unika tillverkningskapacitet. Vår relativt platta organisations- och projektledningsstruktur garanterar effektiviteten i det vi gör och främjar god kommunikation med våra kunder.

Job duties

I rollen som IT Validation Lead ansvarar du för valideringen i olika projekt inom företaget och är den som skapar rätt förutsättningar när det gäller validering och riskbedömningar. Du ansvarar för att all dokumentation uppfyller de regler och standarder som krävs. Vidare bedömer och hanterar du risker som kan uppstå i IT-systemet samt utvecklar strategier för att minimera dessa. I rollen ansvarar du även för att ge utbildning och vägledning till teamet och andra intressenter om valideringsprocessen samt de krav som finns. Utöver det arbetar du som ett bollplank mellan IT och QA-avdelningen och ansvarar för både mindre och större projekt. Vidare har du en god översikt över kraven för att utveckla och implementera IT-lösningar på företaget. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är:

* Utveckling av kravspecifikationer, valideringsplan och kvalificeringsprotokoll
* Utbildning och vägledning till teamet om valideringsprocessen
* Deltagande i inspektioner och interna revisioner
* Förenkla och effektivisera valideringsaktiviteter
* Driver avvikelser och korrigeringar

Education, experience and personal traits

* Eftergymnasial utbildning inom relevant område exempelvis IT eller naturvetenskaplig inriktning
* Flera års erfarenhet inom Life science-branschen
* Mycket god förståelse för GAMP (Good Automation Manufacturing Practice)
* Erfarenhet av CSV (Computer System Validation)

För att passa i rollen som IT Validation Lead är du nyfiken och motiveras av att sätta i gång samt driva projekt framåt. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Som person är du är målmedveten och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete. Vidare tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och ser till att utförandet bli bra samt säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du är uppmärksam på detaljer och din förmåga att skapa samt hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet.

Additional information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare