Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

IT Tekniker med SQL till Compilator

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom IT och SQL? Vill du arbeta i en roll där du ges möjlighet att utveckla dina kunskaper inom IT i en varierande miljö? Sök då rollen som IT tekniker till Compilator idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Compilator.

Om företaget

Compilator grundades 1995 och introducerade det första datoriserade däckhotellet på marknaden 1999. Genom åren har de vidareutvecklat lösningar för att hela tiden motsvara nya behov och önskemål. Med Compilator som partner kan deras kunder vara säker på att alltid ha tillgång till de senaste systemen för enklare och snabbare hantering, med full kontroll i varje steg. Idag är Compilator nordens största leverantör av affärssystem inom däckbranschen, och finns representerade i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Irland och England. På Malmökontoret arbetar cirka 25 personer i moderna lokaler beläget mitt i centrala Malmö. Här blir du en del av en god gemenskap, där kollegor ofta bjuder in till sociala arrangemang av olika slag.

Arbetsuppgifter

Som IT tekniker arbetar du med vidareutveckling och förvaltning av tjänsteleveranser till befintliga och nya kunder. Du ansvarar för att skapa, administrera och övervaka servrar för IIS och MSSQL och arbetar löpande med att ta fram förslag på förbättringar för att optimera systemet.
Compilator arbetar säsongsbaserat vilket innebär att dina arbetsdagar kommer att variera beroende på säsong. Under sommar/vinter är det lågsäsong vilket innebär att du kommer att arbeta förberedande för att förebygga och undvika buggar i systemet. Under högsäsong som är vår/höst arbetar du med att kontinuerligt förbättra systemet och åtgärda eventuella buggar som uppstår.
Vidare arbetar du i flertalet olika projekt där din vardag innehåller mycket dynamik och din kreativitet både uppmuntras och uppskattas. Du tillhör ett team om fyra personer och arbetar både självständigt samt i nära samarbete med dina kollegor i teamet och utvecklingsavdelningen.

* Skapa, administrera och övervaka servrar för IIS samt MSSQL.
* Analys av data för felsökning och verifiering av inrapporterade problem och buggar
* Installera och felsöka webbapplikationer och webbtjänster skrivna i .NET C#.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad eftergymnasieutbildning inom relevant område
* Något års erfarenhet i en yrkesroll inom IT, där du arbetat med SQL, Azure och Windows
* Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Meriterande med erfarenhet av programmering

Vi tror att du som söker är en nyfiken person som tycker om att testa nya saker och komma med nya idéer. Du tar ansvar för ditt arbete och kan självständigt strukturera ditt angreppsätt. Vidare trivs du med att få lösa problem och du har en lösningsfokuserad inställning. Slutligen tror vi att du trivs med kombinationen att både arbeta på egen hand samt i samarbete med andra.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 maj 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare