Hoppa till innehåll
Ansök nu

Har du tidigare jobbat med rekrytering? Vill du arbeta nära dina kollegor och ge stöttning i administrativa arbetsuppgifter? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar till september månad. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos vår beställare.

Om företaget

Mer information ges vid en eventuell intervju.

Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du nära dina kollegor. Du stöttar upp i administrativa arbetsuppgifter som rör rekryteringsprocessen. I rollen hjälper du bland annat till med telefonavstämningar, annonsering, grovgallring av kandidater, referenstagning och andra delar i rekryteringsprocessen. Du hjälper till att skapa en god struktur i det dagliga arbetet och tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet av rekrytering
* Goda kunskaper i både svenska och engelska

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra och har en god känsla för service. Du trivs i en roll som ställer höga krav på ordningssinne och vi tror att du är prestigelös som person. Du är engagerad i ditt arbete och tycker om att agera i en roll där du assisterar och ser till så det dagliga arbetet flyter på.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare