Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Fullstack eller Front-end till Logos Payment Solutions AB

Publiceringsdatum
17 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en Fullstack eller front-end utvecklare som trivs i roller där du får möjlighet att vara kreativ? Har du därtill erfarenhet av back-end utveckling? Då kan du vara den vi söker! På CODAB AB välkomnas du att komma med egna idéer och förslag på förbättringsmöjligheter i både system och rutiner.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos CODAB AB.

Om företaget

I rollen är du en stor del av fusionen mellan CODAB AB och Logos AB. Logos AB har ägt CODAB AB sedan 2021 där fusionen kommer att träda i kraft 1 januari 2024 och det nya bolagsnamnet blir Logos Payment Solutions AB.

Syftet med fusionen är att etablera ett svenskt kompetenscenter för självbetjänta betallösningar inom mobilitet till bland annat drivmedelsanläggningar, elladdning, biltvätt, parkering och automated retail - med fokus på den svenska och nordiska marknaden.

Med mer än 30 års erfarenhet inom betalterminaler och lösningar, app- och mobillösningar, styrsystem och backend-system, har Logos byggt en imponerande bakgrund av framgång. Som en del av vårt team kommer du att dra nytta av vår djupa expertis och omfattande erfarenhet genom hela processen - från idégenerering och utveckling till konfiguration, installation och support.

De brinner för teknik och innovation och vill skapa lösningar som lever upp till den nya tidens krav på kund- och användarupplevelse. De utvecklar, tillverkar och levererar produkter och system både till kommersiella stationer och till företag med egna drivmedelsanläggningar.

Tillsammans är vi redo att ta vårt företag till nya höjder. Välkommen till Logos Payment Solutions AB, där framtidens betallösningar skapas.

Mer information om fusionen: https://www.codab.eu/sv/codab-ab-blir-en-del-av-logos-payment-solutions/

Läs mer om Logos: https://www.logos.dk/sv

Arbetsuppgifter

I denna spännande roll ansvarar du för att planera, utveckla och underhålla vårt mjukvarusystem som styr och kontrollerar drivmedelsanläggningar och integrerar sig med externa tredjepartsapplikationer.

Inledningsvis får du en överblick över den befintliga backend-strukturen. Därefter arbetar du i olika projekt relaterade till våra kunder, samarbetspartners och den kommande fusionen. Tjänsten är varierande och omfattar både back-end och front-end arbete, inklusive moment som analys, design, implementering, testning och dokumentation. Du uppmuntras att bidra med egna förslag och idéer för att förbättra system och rutiner.

På vår utvecklingsavdelning fokuserar vi på att skapa och förbättra både hård- och mjukvarulösningar. Vi konstruerar och förbättrar komponenter samtidigt som vi säkerställer att vår hårdvara uppfyller olika funktionella och regulatoriska krav.
Mjukvaruutvecklingen är inriktad på C# i Visual Studio, med ramverken ASP.NET, .NET 6, MVC, Web Services och WinForms. Vi använder även teknologier som HTML, CSS och MS SQL. Här anpassar och utvecklar vi ständigt vår programvara för att effektivt möta våra kunders varierande behov, inklusive anpassningar i databasen och stöd för konfigurationer via en webbsida eller app. Denna flexibilitet kräver att vi arbetar agilt för att säkerställa att våra mjukvarulösningar harmonierar med hårdvaran och uppfyller våra kunders krav. Vårt mål är att vara lyhörda och leverera innovativa lösningar på teknikens framkant.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Examen inom datavetenskap, mjukvaruteknik eller motsvarande
* Minst 3 års arbetsliverfarnhet av en likande roll
* Teknisk kompetens inom Java, C#, och .NET
* Teknisk kompetens av HTML, CSS och JavaScript
* Erfarenhet av responsiv design och förståelse för UX-design principer
* Meriterande med molnlösningar, särskilt Microsoft Azure, för systemarkitekturförståelse
* Erfarenhet av att skapa och hantera integrationer samt designa API:er för sömlös kommunikation
* Kompetens inom databashantering och optimering, företrädesvis SQL-databaser

För att trivas i rollen krävs inte bara teknisk kompetens utan även kommunikativ förmåga för att internt och externt förklara tekniska koncept och lösningar på ett begripligt sätt. Uthållighet och problemlösningsförmåga är viktigt för att möta tekniska utmaningar. Förmågan att samarbeta och vara en lagspelare är avgörande. Vårt framgångsrika samarbete med andra utvecklare är nyckeln till att uppnå våra gemensamma mål.Säkerhet är högprioriterat i vår värld. Om du tidigare har arbetat med områden som autentisering, auktorisering eller projekt relaterade till GDPR-compliance, kommer det att vara en stor tillgång. Slutligen, vi letar efter någon som är kreativ och har en förmåga att tänka utanför boxen. Du kommer att få utlopp för din kreativitet när du letar efter innovativa lösningar på tekniska utmaningar. Nyfikenhet och engagemang är viktiga egenskaper som gynnar både teamet och företaget. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående, men hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 mars 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.