Fastighetskoordinator / Property Coordinator till BaseCamp Student

Fastighetskoordinator / Property Coordinator till BaseCamp Student

Är du en serviceinriktad person som trivs med att arbeta i en omväxlande roll? Vill du arbeta i en roll som kombinerar både administrativa och praktiska arbetsuppgifter? BaseCamp, som erbjuder urbana, flexibla och sociala bostadsmiljöer för studenter, står inför en etablering i Sverige med öppning av deras första fastighet i Malmö och söker dig som vill vara med på resan. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos BC Student Malmö AB.

Om företaget

BaseCamp verkar inom fastighetsområdet och har expertis inom ombyggnad och renovering av fastigheter. BaseCamps uppdrag är att tillhandahålla boende till studenter som är omgivna av arkitektur, designmöbler samt erbjuda tjänster såsom gym, studierum och events. BaseCamps koncept är att erbjuda boenden med vikt på gemenskap och trygghet för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att bedriva studier.

Idag erbjuder BaseCamp studentbostäder i Danmark, Tyskland och Polen. Deras vision är att utveckla studentbostäder som bidrar till att skapa en social, modern och inspirerande bostadsmiljö. BaseCamps företagskultur kännetecknas av entreprenöriell anda med god gemenskap och positiv stämning. De är nu i uppstarten av etableringen i Sverige och söker dig som vill vara med på den resan. Du erbjuds en omväxlande roll i deras första fastighet i Malmö.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst kommer du att arbeta i en varierad roll där den ena dagen inte är den andra lik. Centralt för rollen är att ge hyresgästerna ett välkomnande bemötande och en positiv upplevelse av BaseCamp. I rollen är du hyresgästernas direkta kontaktperson vid uppstådda behov och ärenden som hör till fastigheten. Du förväntas att besvara frågor, klagomål och serviceproblem samt vidta lämpliga åtgärder för att lösa dessa. Vid reparationer kontaktar du underentreprenörer. Du ansvarar även för hyreshanteringsprocessen där dina arbetsuppgifter innefattar hyresaviseringar, hyresinbetalningar och mottagning av bokningar. Rollen har även praktiska inslag där du ansvarar för besiktningar vid in- och utflyttningar. Dina arbetsuppgifter innefattar även rondering för att säkerställa att fastigheten uppfyller fastställda standarder för säkerhet och renlighet.

* Identifiera reparations- och förbättringsprojekt
* Kontakt med leverantörer och underentreprenörer
* Besiktningar vid in- och utflyttning
* Hyreshanteringsprocess

Du är en nyckelperson i att stärka och vidareutveckla samarbetet mellan hyresgästerna och BaseCamp. I rollen arbetar du nära Residence manager.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom facility management eller liknande där du har haft en operativ funktion
* Kunskap inom brand- och sprinklersystem och teknisk förståelse
* God dator- och systemvana
* Erfarenhet av att arbeta med bokningsprogram och MS Office
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Vi tror att du som söker är en person som trivs i en roll där du ges möjlighet att hjälpa kunder och ge förstklassig service som bidrar till hög kundnöjdhet. För att lyckas i rollen ser vi att du är en prestigelös och positiv person som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är driven som person och räds inte att ta egna initiativ. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och är lyhörd för hyresgästernas önskemål. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning. Slutligen ser vi att du är noggrann i utförandet av dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Maj 2023
Plats: Västra Hamnen, Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.