Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Ekonomiadministratör

Ansök nu

Älskar du administration och trivs i en bred och omväxlande miljö? Trivs du dessutom i ett stort företag där du får möjligheten att ta initiativ? Vi söker nu en ekonomiadministration för ett uppdrag i Malmö över kommande sommaren.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns möjligheter att uppdraget förlängs.

Om företaget

Företaget är ett av Europas ledande bolag inom sin bransch. Deras ambition är att fortsätta sin tillväxt på ett ansvarsfullt och hållbart vis. Företaget befinner sig i en expansiv fas där du tillträder i en spännande tid. Du får mer information om företaget vid en eventuell intervju.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiadministratör och har du en bred roll med varierade arbetsuppgifter. Du arbetar dels med ansvar för hantering av företagets ekonomi, med fokus på, kund- och leverantörsfakturor. Du arbetar i en bred supporterande roll mot resterande del av ekonomiavdelningen och därför kan dina arbetsuppgifter variera i komplexitet. Vidare har även ansvar för att upprätthålla kundregistret och se till att faktureringsunderlaget är korrekt inlagt för varje kund. Rollen har många kontaktytor, både internt och externt, vilket medför ett stort ansvar för din kommunikativa förmåga.

* Supportera ekonomiavdelningen i det dagliga arbetet
* Kund- och leverantörsfakturor
* Breda kontaktytor såväl internt som externt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi
* Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
* God datorvana
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi tror att du som söker är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera arbetet utefter de ärenden som uppkommer. Som person är du analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för siffror och se eventuella fel. Du har ett sinne för detaljer, motiveras av att ta egna initiativ och trivs i en roll där du får samarbeta med andra.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Juni
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juli 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare